1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2010 FIFA World Cup South Africa - problem z save'ami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mattt, Kwiecień 30, 2010.

  1. Mattt

    Mattt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi o to ze po włączeniu konsoli i gry na nowo i załadowaniu save'a z np kwalifikacjami - Polska, tracę całą pierwszą jedenastkę. Zamiast nich w 1 jedenastce ustawianie sa rezerwy w sposob losowy (Trałka na bramce itp). Trace to znaczy nie mam tych zawodnikow w ogole, tylko na dole mam 11 pustych miejsc, badz z jakas dlugą liczba. Nie wiem od czego to zalezy, bo juz probowalem właczac/wylaczac konsole i to nie robilo tego samego efektu na innych przypadkach. Dzieje sie to tylko jak wylaczam konsole i na drugi dzien ja wlaczam i chce grac.
    Aha. I dzieje sie to ze wszystkimi savami odpowiedniej gry. Mam 3 savy odnosnie Polski w kwalifikacjach i we wszystkicj sie to dzieje.
    Ma ktos podobnie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. art-ek79

    art-ek79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. Mam to samo co Mattt. Wie ktos o co kaman?????
     
  4. art-ek79

    art-ek79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgraj gre od nowa i jak bedzie sie pytal o auto save to daj yes
     
  5. Arci9

    Arci9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zakupiłem właśnie fifkę i mam dokładnie taki sam problem, czy ktoś sobie z tym poradził?
    czy auto save jest anti dotum na tą bolączkę?
     
Wczytywanie...

Poleć forum