1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2014 FIFA World Cup Brazil (2014) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Kwiecień 15, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: 2014.FIFA.World.Cup.Brazil.XBOX360-COMPLEX

    Alert Gra nie będzie miała lokalizacji PL!
    http://vpx.pl/i/2014/04/15/plCjIFg.jpg

     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aras_85

    aras_85 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli premiera światowa jest dziś, a Europa 17stego to czy można podłączyć dziś live czy nic z tych rzeczy?

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
  5. luquepl

    luquepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokladnie o to samo chcialem zapytac
    w sumie jestem ciekaw czy np w MM czy saturnie juz nie ma na polkach gry
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Poczekaj do 17.

    Będzie wiadomo jak zacznie ludzi wywalać z gry.
     
  7. Adek

    Adek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bad news CIV
    nawet meczu nie daje radę zagrać
    wybiorę składy wczytywanie meczu na arenie i nie można odczytać dysku
    pograłem sobie :moody:
     
  8. luquepl

    luquepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    uuu
    jest szansa ze cos zle nagrales albo cos w tym stylu?
    pozatym CIV tylko dla ihasow?
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak faktycznie ma CIV to tylko IHAS...
    Zostaje jeszcze ten PayLoad cały ale on może nie dać rady z nagraniem gry z CIV...
     
  10. Adek

    Adek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napisze tak, wszystko nagrywam tylko nie FIFY od 12
    mój napęd wyczuwa CIV na kilometr ostatnio nagrywałem Dark Soul II ok
    NFL 25 ok Diablo III ok już World Cup 2014 klapa mam ihasa 124b miałem 524b tak samo FIFY 14 nie nagrywały się
    powiem tak menu wszystko działa fajnie możesz się bawić składami ale jak zaczynasz mecz to koniec
     
  11. luquepl

    luquepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trzeba poczekac jeszcze na jakies info poki co nie bede tego wrzucac
    ja tam fif nie nagrywalem wiec niewiem ale bf4 ladnie chodzi
     
  12. Adek

    Adek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem co jest nie tak :/ u mnie
    ImgBurnem nic nie nagram 50% przy weryfikacji zawsze staje
    próbowałem wszystkiego zmieniałem ustawienia softy i nic mam ihasa 124b
    na cloneCD nagrywam wszystkie gry tylko nie gry z CIV
     
  13. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Wyłącz weryfikacje i nagraj, a gra będzie normalnie chodzić
     
  14. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  15. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czyściłeś historię OPC przed nagraniem?
     
  16. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    nigdy tego nie robiłem i nawet nie wiem co to jest

    ok. już wiem. Nigdy tego nie robiłem i wszystkie gry działały
     
  17. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    No to najwyższy czas to zrobić.
     
  18. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dla Verbatim MKM003 i MKM001
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4

    I wszystko hula ...
     
  19. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Panowie czy gracie już online ?? Bo korci mnie żeby już wypalić, i pograć trochę (może do rana :) ) po meczu barca-real.
    Czy lepiej poczekać do jutra ??
     
  20. sebazizu

    sebazizu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak poprawnie nagrać tą kopię na płytę żeby nie było błędów. Można prosić o jakiś poradnik?
     
  21. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Poczekać do premiery.

    Nagrać ihasem rev b lub ihas rev EU plus z poradnika nagrywania pod lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum