1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

250 GB S czy 4 GB S ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk4150, Sierpień 1, 2010.

  1. patryk4150

    patryk4150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hejka mam pytanie jakie są różnice po między nową S 250 gb a tą niby wersją "Arcade" 4 gb poza różnicą pojemności?
    Jest jakaś różnica w wyposażeniu ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie tylko dysk.
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Tylko dysk, konsola bedzie taka sama.
     
  5. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Sa głównie 2 różnice.
    Po pierwsze brak dysku ( wersja arcade ma pamięć flash)
    Po drugie obudowa New"arcade" jest matowo czarna ( jest to + bo sie nie palcuje) a wersja 250g jest w kolorze czarnym połyskującym.
    Poza tym różnic nie ma. Obydwie mają te same parametry, wbudowane wifi etc. Każda ma nowego pada ( ta sama budowa nowa kolorystyka)
     
  6. Wistam

    Wistam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jeśli tak i będzie można dokupić dysk, to biorę Slima 4 GB.
     
  7. Venderas

    Venderas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Polski
    Ja dzisiaj kupiłem Slima 250 GB i jestem zadowolony :)
    Btw, podobno do slimki nie można dołączać dysku... Ale nie jestem tego w zupełności pewien :D
     
  8. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie można dołączyć starszych dysków, ale chodzą plotki, że będzie można dokupić dysk do Arcade bo to 4GB to ma być pamięć wewnętrzna.
     
  9. Always69

    Always69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Raczej na 100% do arcade jak i wersji 250gb będzie można dokupić dysk.
    (dyski są wkładane w wnętrze konsoli) może lepiej bo nie wystają.
    Mam takie pytanie trochę nie na temat czy wersja 250G też posiada te 4GB pamięci wbudowanej??
     
  10. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chyba nie bo po co?
     
  11. klonoss7

    klonoss7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To tak jakby wcześniejsze xboxy z dyskami miały jeszcze kartę pamięci w zestawie.
     
  12. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do arcade można będzie dokupić dysk tylko i wyłącznie 250gb taki jak jest w wersji podstawowej. To nie plotki, a potwierdzona wiadomość, widziałem nawet zdjęcie opakowania tego x360s arcade i tam był port na dysk.
     
  13. sathorn

    sathorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Co oznacza jedno. Cena za dysk 250GB będzie zaporowa.
     
  14. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Chińczycy zrobią reverse engineering obudowy i lada dzień będą klony na dealextreme :D

    Ja biorę arkada, bo palcującego, przyciągającego kurz, rysującego się materiału nie zniosę.
     
  15. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dziwne pytanie. Xbox 360 S ma wejście na memorkę? Taką zwykłą od M$.

    EIDT
    Znalazłem i to na stronie M$ :)

    Kod:
    Karty pamięci: Konsola Xbox 360 S wspiera napędy flash USB. Karty pamięci dla konsoli Xbox 360 nie będą działać z konsolą Xbox 360 S.
    
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co do dysków, kupisz bevsa 120,250 i wsadzisz bez problemu dysk. ta kieszeń jest zbędna:)
     
  17. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Raczej nie.
     
  18. sathorn

    sathorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    W przypadku kiedy każdy model ma już wbudowaną pamięć memory cardy tracą sens (o ile w ogóle jeszcze go miały :p, Panowie mamy 2010 a nie 2000 :))
     

Poleć forum