1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kelevra1902, Kwiecień 3, 2010.

  1. Kelevra1902

    Kelevra1902 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    .
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 14, 2016
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak masz ixtreme 1.6 lub starsze wystarczy połączyć się z xbox live i mozesz dostać bana bo MS wykrywa firmware napędu. Co do kodeków to ważą bodajże ok. 4MB :)
     
  4. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przylaczam sie do tematu, pare minut wczesniej od autora zalozylem podobny temat ale oczywiscie inteligentny mod skasowal mi go i wlepil warna w prezencie na swieta, jeszcze takiej modernizacji na forum nie widzialem :/

    mam ixtreme 1.41. nie mam mozliwosc podlaczenia do sieci, w ogole jaki format ta konsola odpala, przerabialem film mkv za pomoca gotsent wypakowal do mp4, nie odpala, przerobilem za pomoca jakiegos konwertera z profilem xboxa360 na mp4 tez nie odpala, wtf to co to odpala :/
     
  5. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Unflash - wgranie oryginalnego softu do napędu. Poszukaj na allegro lub w swojej okolicy ;)
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ściągnij kodeki z neta na kompa a z kompa za pomocą transfer kit na HDD konsoli.
    Co do przeróbki nie można przywrócić oryginalnego firmware (w Lite-onie)
     
  7. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z jakiej strony [pewne kodeki] i w ktorym miejscu na dysku wgrac :/
     
  8. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Riiko jeśli nie zrobiłeś aktualizacji przez internet to odpala jedynie płytki DVD-Video, czyli klasyczne oryginalne filmy DVD oraz (avi,xvid,itp- prze-konwertowane na DVD-VIDEO [i oczywiście nagrane na płytkę])
     
  9. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha ale jakis czas temu udalo mi sie odaplic film w 720p. nie pamietam jaki to byl film ani format ale obraz hd i dzialal, a wiec jak to jest :/
     
  10. krzych94

    krzych94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rumia
    Można ściągnąć tylko przez Live.
     

Poleć forum