1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2DVD problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ggghhh421, Luty 22, 2010.

  1. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Nagranie-problem

    Witam, mam problem z nagraniem gry Mass Effect 2, 1DVD nagrała mi się świetnie bez żadnych problemów na dość słabą płytkę, z 2 DVD mam jednak problem, nagrywanie dochodzi do 52% i sie zatrzymuje... Nie wyświetla się żaden komunikat,dochodzi do 52% i staje, płyta jest taka sama jak na dvd1 na którą wszystko dobrze sie nagrało.

    O co może chodzić? Przy sprawdzaniu abgx wszytsko jest prawidłowo... zamieszczam jeszcze ss z nagrywania:

    http://zapodaj.net/images/03e57636f777.jpg


    Proszę o jakąkolwiek pomoc. Z góry dziękuję za wasze odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Możesz dać ss na innej stronie?? Bo ta strona jakaś poje.. jest ;]
    A jakie płyty użyłeś?
     
  4. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Tak na innej stronie:

    błąd.JPG


    A płytki używałem słabej, ale na dvd1 jakoś się dobrze nagrało...
     
  5. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Używałeś kiedys ImgBurn też wypala gry ja nim właśnie wypalam ;] a tego CloneCd to nie znam ;]
     
  6. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Używałem, ale po jakimś czasie wyskakiwały mi błędy przy wypalaniu gier....
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kiepskie płyty to loteria to ze nagrało ci 1 płyte nie znaczy ze nagraja sie kolejne
     
  8. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Dzisiaj nagrałem na Verbatimie... u mnie one kosztują 8zł i.. o 8 PLN poszło się jeb****


    Nie wiem już co może być przyczyną... zawsze nagrywanie zatrzymuje się na 52% prosże o pomoc...
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  10. JeDaj

    JeDaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Napisz jaką masz nagrywarkę... czy na innych grach dzieje się tak samo? Przypuszczam, że nagrywarka może już kończyć żywot.
     
  11. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    jak kolega napisał,może to nagrywarka już ma dosyć
    spróbuj jeszcze nagrywania z zupełnie inną grą

    miałem identyczny problem, z płyty na płyte nagle coś się z chrzaniło
    zmarnowałem kilka płyt,zmieniłem palnik i po bólu
     
  12. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Nagrywarke mam LG, wypaliłem już trochę płyt i zawsze wszystko było ok, teraz mam jeszcze jedną płytę i zaraz spróbuję nagrać przy wyłączonym internecie programem imBurn

    Dzisiaj wypaliłem 3 płyty z filmami i wszystko się dobrze nagrało, tylko mam cos problem z 2DVD Mass Effecta... ;/
     
  13. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    ale filmy paliłeś na DVD5
    a to jest zupełnie inna sprawa,moja stara nagrywarka tez nagrywała gry na PS2
    zrób symulację nagrywania w IMGBurn.
    jednak wszystko wskazuje że palnik siada
     
  14. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Przy nagrywaniu programem ImgBurn przy 52% wyskakiwał błąd danych crc. Przy kliknięciu: "Ponów Próbę" nagrywanie poszło no i działa... Nie wiem już w sumie sam który program jest lepszzy, czy ImgBurn czy tez CloneCD tak czy siak dzięki Panowie za pomoc
     
  15. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    szczerze, to sam nie mam opinii wyrobionej co do tych programów.
    obraz zawsze robie w IMGBurn
    palę zawsze w CDClone
    po zakupie pionka 115D nie zmarnowałem żadnej płyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum