1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2Tb

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez brzana, Wrzesień 19, 2013.

  1. brzana

    brzana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    kielce
    Witam
    Czy jest możliwość wyjecia orginalnego dysku 250gb i wlozenia tam dysku 2.5cala 2Tb tak żeby działał jako dysk wewnętrzny na tej samej zasadzie co orginalny?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    a posiadasz rgh??

    Wysłane z Neo V
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tylko przy RGH ..
     
  5. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
  6. brzana

    brzana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    kielce
    Tak mam rgh z fsd ale na wew 250gb, przerabiam iso godem i exiso, tak 2tb mam fat32 ale chodzi mi tylko o to aby przlozyc 2tb w miejsce org 250gb tak aby działały dlc i tu
     
  7. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to jak masz rgh to będzie działać normalnie, wpinasz go i formatujesz z poziomu konsoli, i koniec
     

Poleć forum