1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 czerowne diody.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez patryk142, Grudzień 23, 2008.

  1. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem grac jakies 5min w forze2 orginal i zaraz ekran sie wylacza i mygaja 3 czerowne diody. Dodam ze xbox 360 jest podlaczony do monitora i ze mam 1 dzien go nie cala 1h. Jest to xbox nie przerobiony z najnowszym napedem.

    Z gory dzieki za pomoc nie wiem co robic.

    // używaj opcji [​IMG] !!! - Erno

    dodam ze jest to premium 60 giga Wystarczy wylaczyc go na 5min ale znow po jakims czasie sie pojawia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
  4. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    oddaj do serwisu. jest to 3 ROD
     
  5. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam rozumieć, że to Falcon ? :/
     
  6. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to jest Falcon?


    - - - - - - - - --


    36-miesięczną gwarancją door to door Microsoft Polska
     
  7. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Falcon jest to nowsza wersja konsoli która posiada procesor wykonany w technologii 65 nanometrów. Posiada też HDMI. Masz takie czy nie ?
     
  8. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Klasyczna usterka xbox'a. Nie pozostaje nic jak wysłać na gwarancję, nie próbuj napraw na własną rękę bo one tylko pogorszą sprawę. Microsoft się nią zaopiekuje i odeśle z całkiem nowym wnętrzem.
     
  10. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to jest door to door. TZN do domu przyjada chyba?
     
  11. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiazalem narazie. A teraz drugi nie mam dzwieku w grze a mam w tv podlaczonego x-klocka
     
  13. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam inny problem nie ma dzwieku. Gram na tv jak dam na maxa tez nie ma i w headsecie tez nie./
     
  14. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U ale lipa.. kolejny falcon dostał roda... jak przyjdzie kurier z moim x'em to pierw będe grał 3 dni po 8 godzin, jak nie dostanie roda to przerobie.
     
  15. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mi juz dziala. Gram godzine i zero rroda. Ake co z dzwiekiem
     
  16. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Dzis moja dostala roda kod bledu 0020 . Nagle po 10 miesiacach grania padła ja mucha. FACLON data prod. listopad 2007.

    Oczywiscie serwis nie wchodzi w gre. Pozostaje naprawa. Dzis probowalem wymienic paste na GPU ale mimo nalozenia nowej dalej to samo. Udalo sie zalaczyc przypadkiem wystartowala i chodzila do nast. wylaczenia i dead.

    Zna ktos SERWIS w Krakowie co serwisuje RODA??
     
  17. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    2 dni walki i udało mi się ożywić Xa ;)

    Zdjąłem radiatory, oczyściłem z gumy bo inaczej tego sie nazwać nie da, spora ilość tego czegoś co miało być pastą zostało po bokach chipsetu a na samych GPU i CPU znikoma ilość. Nalożyłem sporą ilość pasty silikonowej na GPU i CPU założyłem wszystko i odpaliłem i działa ;). Tak więc FALCON ożywiony.
     
  18. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    mój falcon też dostał RROD 0020 wczoraj....
     
Wczytywanie...

Poleć forum