1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 czerowne diody.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez patryk142, Grudzień 23, 2008.

  1. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem grac jakies 5min w forze2 orginal i zaraz ekran sie wylacza i mygaja 3 czerowne diody. Dodam ze xbox 360 jest podlaczony do monitora i ze mam 1 dzien go nie cala 1h. Jest to xbox nie przerobiony z najnowszym napedem.

    Z gory dzieki za pomoc nie wiem co robic.

    // używaj opcji [​IMG] !!! - Erno

    dodam ze jest to premium 60 giga Wystarczy wylaczyc go na 5min ale znow po jakims czasie sie pojawia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
  4. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    oddaj do serwisu. jest to 3 ROD
     
  5. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam rozumieć, że to Falcon ? :/
     
  6. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to jest Falcon?


    - - - - - - - - --


    36-miesięczną gwarancją door to door Microsoft Polska
     
  7. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Falcon jest to nowsza wersja konsoli która posiada procesor wykonany w technologii 65 nanometrów. Posiada też HDMI. Masz takie czy nie ?
     
  8. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Klasyczna usterka xbox'a. Nie pozostaje nic jak wysłać na gwarancję, nie próbuj napraw na własną rękę bo one tylko pogorszą sprawę. Microsoft się nią zaopiekuje i odeśle z całkiem nowym wnętrzem.
     
  10. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to jest door to door. TZN do domu przyjada chyba?
     
  11. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiazalem narazie. A teraz drugi nie mam dzwieku w grze a mam w tv podlaczonego x-klocka
     
  13. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam inny problem nie ma dzwieku. Gram na tv jak dam na maxa tez nie ma i w headsecie tez nie./
     
  14. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U ale lipa.. kolejny falcon dostał roda... jak przyjdzie kurier z moim x'em to pierw będe grał 3 dni po 8 godzin, jak nie dostanie roda to przerobie.
     
  15. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mi juz dziala. Gram godzine i zero rroda. Ake co z dzwiekiem
     
  16. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Dzis moja dostala roda kod bledu 0020 . Nagle po 10 miesiacach grania padła ja mucha. FACLON data prod. listopad 2007.

    Oczywiscie serwis nie wchodzi w gre. Pozostaje naprawa. Dzis probowalem wymienic paste na GPU ale mimo nalozenia nowej dalej to samo. Udalo sie zalaczyc przypadkiem wystartowala i chodzila do nast. wylaczenia i dead.

    Zna ktos SERWIS w Krakowie co serwisuje RODA??
     
  17. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    2 dni walki i udało mi się ożywić Xa ;)

    Zdjąłem radiatory, oczyściłem z gumy bo inaczej tego sie nazwać nie da, spora ilość tego czegoś co miało być pastą zostało po bokach chipsetu a na samych GPU i CPU znikoma ilość. Nalożyłem sporą ilość pasty silikonowej na GPU i CPU założyłem wszystko i odpaliłem i działa ;). Tak więc FALCON ożywiony.
     
  18. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    mój falcon też dostał RROD 0020 wczoraj....
     

Wczytywanie...

Poleć forum