1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 czerwone diody, ale konsola działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damianldz1908, Marzec 16, 2014.

  1. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem jakoś 2 tygodnie temu xboxa360 na allegro (wersja bez hdmi). Kiedy paczka do mnie przyszła, podłączyłem konsole ujrzałem 3 czerwone diody, z tym że konsola sie uruchomiła normalnie i działa wszystko bez zarzutów. No i tak po 2 tygodniach solidnego użytkowania nic się z nią nie dzieje, czasem nawet uruchomi sie bez czerwonych diód. Moje pytanie do was brzmi : czy opłaca mi się kupować coś do tej konsoli (xbox live gold, gry itp) słowem : inwestować w nią. Za konsolę dałem 150zł z okablowaniem, headsetem i przeróbką LT 3.0.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Absolutnie nie inwestuj, nagraj filmik jak masz 3 diody i działa poprawnie ta konsola ewenement jakiś :p

    Wysłane z mojego HUAWEI P6 przy użyciu Tapatalka.
     
  4. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Co nie znaczy ze nie ma awarii. Taka sytuacja jest w przypadku uszkodzonego modułu RF albo Southbridge

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zdaję sobię z tego sprawę, aczkolwiek miły pan też powiedział, że może być to tylko usterka wizualna.. Sam już nie wiem co o tym myśleć, w internecie nie ma nawet wzmianki o podobnej sytuacji ;/
     
  7. ppkarolpp

    ppkarolpp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska Wschodnia
    Panowie jak dobrze pamiętam to się da tak zrobić coś trzeba było ustawić i się świecą trzy czerwone diody albo trzy zielone albo dwie itp może i ty masz tak ustawione
     
Wczytywanie...

Poleć forum