1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 Czerwone diody i działa??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nitro, Sierpień 23, 2010.

  1. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Witam otóż wczoraj szczęśliwie sobie grałem w PGR4 oryginał..w pewnym momencie gra się zacięła i wyskoczyły 3 czerwone diody..Odłączyłem konsole od kabli i dałem ją żeby się ostudziła..bo jak wiecie xbox sie przegrzewa..Włączyłem i konsola normalnie działa. Czy to normalne? I czy na 100% będę miał 3 czerwone diody ale na stałe czy to tylko chwilowe?

    Zakaz pisania tematów przez użytkowników powyżej 20 postów w dziale dla śiweżaków! Temat kosz/ bemben12
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Może miałeś jakiś skok napięcia i dlatego ja na twoim miejscu nie przejmował się tym.
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a ja bym sie przejmowal, bo jesli o nie byla wina slabo wpietych kabli to pojawienie sie rroda nie rokuje dobrze na przyszlosc
     
  5. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Skoków napięcia nie może być bo od tego są korki i niebezpieczniki w zasilaczu ;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum