1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 czerwone diody xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez persik06, Marzec 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. persik06

    persik06 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam xboxa 360 jak grałem na xboxsie to nagle mi się włączyły takie paski na telewizorze , wyłączyłem konsolę i teraz właśnie mam te 3 czerwone diody.Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Kupowales uzywke z allegro?
     
  4. bratspajka

    bratspajka Banned

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz rrod. jaka dataA PRODUKCJI? zczytaj kod bledu
     
  5. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Red Ring Of Death - Twoja konsolka właśnie odeszła z tego świata.
     
  6. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Cos mi się wydaję, że bedzie 0022 ewentualnie 0102...czyli konsola tylko do reballingu sie nadaje lub jako półka na kwiatek
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jak paski to padły połączenia pod GPU
     
  8. persik06

    persik06 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak.
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdz kod bledu, bo tak to mozemy tylko zgadywac. Poszukaj jak sprawdzic, jezeli nie wiesz.
     
  10. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    I co Ci to da ?

    Sorry za OT.
     
  12. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Masz blad 0102 czyli padlo ci GPU,mialem to samo ostatnio,i teraz ten szmelc lezy w serwisie.
     
  13. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
  14. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    daj do serwisu :)
     
  15. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Daj do serwisu bądź do kogoś kto ma doświadczenie w naprawianiu RROD'a. Być może na tym forum kogoś znajdziesz...
     
  16. persik06

    persik06 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ile kosztuje taka naprawa ?
     
  17. kozaznosa

    kozaznosa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kuj-pom
  18. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja na twoim miejscu nie bawił bym się w naprawę, szkoda kasy a usterka i tak pojawi się po jakimś czasie :)
     
  19. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin

    To, że jeżeli to to Core albo Zephyr to nie opłaca się naprawiać bo jak napisał Novy prędzej czy pózniej konsola się całkem posypie.
     
  20. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Jezeli masz nie przerabiana, to serwisu nie potrzeba :)
     
  21. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli nie przerobiona to możesz wysłać na gwarancję, o ile ją masz jeszcze :p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum