1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 czerwone diody - Xbox Elite

Temat na forum 'Przywitaj się' rozpoczęty przez langos83, Listopad 2, 2011.

  1. langos83

    langos83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam pytanie w sprawie 3 czerwonych diód, mianowicie dzisiaj grając ok 3-4 godz. konsola wyłączyła mi się sama i właśnie paliły się wspomniane 3 diody. Wyłączyłem konsolę i po chwili włączyłem ją spowrotem i zadziałała. Czy ktoś wie co mogło byc przyczyną i czy to jest oznaka czegoś "niedobrego"....? Konsola jest przerobiona LT+2.0, wersja Elite Jasper ( produkcja czerwiec 2009 ). Bardzo proszę o info. DZIĘKI
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kokakoala

    kokakoala Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam elite jasper z września 2009, więc podobnie. Rroda nie miałem nigdy ale ostatnio w zasilaczu musiałem wymienić wiatraczek bo się zmęczył już. Może zasilacz jest winny, sprawdź czy nie jest zbyt gorący i czy czuć wydobywające się powietrze.
     
  4. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem tak kiedyś, że jak włączyłem Xboxa to pojawiły się 3 czerwone diody, pierwsze co zrobiłem to z usmiechem do siebie i niedowierzaniem powiedziałem "no co ty p****olisz"... Potem wyłączyłem go, odpiąłem dysk, podpiąłem znowu i nie miałem już tego problemu^^ Pamiętaj, że RROD nie oznacza najgorszego. Trzymaj konsolę w otwartej przestrzeni, sprawdź czy wszystkie kable i dysk są podpięte mocno i graj, ew. zmień zasilacz:)
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pewnie 0020 się zbliza dlatego po wyłączeniu i włączeniu działa ale to tylko chwilowe
     
  6. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Wyjście HDMI działa? Kumpel miał taka sytuację i nie działa HDMI. Na innym forum wczoraj czytałem o podobnym przypadku i też HDMi nie działa. Oba przypadki na Jasperach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum