1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 czerwone diody

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dominik490, Październik 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dominik490

    dominik490 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema ! Wczoraj pojawił się problem. Gdy gram nagle ekran na telewizorze znika a na xboxie pojawiają sie 3 czerwone diody. Co sie dzieje? Czy to początek końca konsoli? Ma rok, jest nie przerabiana . Dodam że po restarcie xbox'a wszystko działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jedno z dwoch - pocztaek konca konsoli lub luzny kabel video
     
  4. dominik490

    dominik490 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sory zły dział , prosze o przniesienie do "Xbox 360".

    Ale na konsoli pojawiają sie 3 czerwone diody to od kabla wideo ???
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  6. dominik490

    dominik490 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK , Docisnąłem zobaczymy jak to bedzie w praktyce.
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    nic nie da. Odczytaj kod błędu
     
  8. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    4 czerwone diody pokazują się tylko w xboxach bez HDMI.
     
  9. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Wtf hdmi w xboxie?

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  10. Yoshiv

    Yoshiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    NIECH KTOŚ PRZENIESIE TEN TEMAT.

    Co to, moderatorzy olewają forum?
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak ma rok to powina mieć i gwarancje i jest nie przerabiana z tego co widze
     
  12. jezzersky

    jezzersky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
  13. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    SLIM czy Jasper?? Slimy zaczynają się powoli sypać... W jasperach gdy pojawia sie rrod jest problem z southbridge którego nie ma nigdzie na rynku takze jutro telefon do MS i na gwarancje kolego.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum