1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 czerwone diody

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil90hg, Listopad 27, 2011.

  1. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    oddalem xboxa do naprawy rroda i powiedzial mi ze wymienil mi plyte glowna na inna... poprzednia plyta jaka mialem to byl jasper. po przywiezieniu do domu i podlaczeniu pod zasilacz pokazuja mi sie 3 czerwone diody... nie widac w ogole na tv zadnego obrazu ani przy podlaczeniu przez hdmi ani przez eurozlacze... czy mozliwe ze mam nie taki zasilacz do tej plyty glownej i dlatego ten problem wystepuje? A moze naprawiajacy nic nie zrobil. Z gory dzieki za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    Raczej ten co naprawial nic nie zrobil bo jezeli zasilacz by byl nieodpowiedni do plyty wogole bys go nie wlozyl
     
  4. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    a nie mogl przylutowac w jakis sposob tego wejscia do innej plyty glownej? Stracilem tylko tydzien czasu przez tego pseudo- serwisanta. na szczescie nic mu za to nie zaplacilem
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak nic nie zapłaciłeś, to nic nie zrobił. Płyta główna kosztuje i na pewno żaden serwis nie wymieniłby tego za darmo, chyba że chciałby wyjść na minus.
     
  6. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    to taki blokowy majster... zapewnial mnie ze wymienil i nawet dal mi tamta stara... przy rozlozonej konsoli dzialalo, natomiast gdy ja zlozyl i chcialem znow sprawdzic nie wiem jakim cudem ale zepsul mu sie zasilacz. po przywiezieniu do domu 3 czerwone diody. podczas sprawdzania mial jeszcze przylutowany programator. wiec nie wiem czy mogl cos zepsuc przy skladaniu?
     
  7. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    nic ci kolego nie naprawili niestety...btw wymiana płyty głównej to już polowa ceny konsoli
     
  8. Psychol324

    Psychol324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Być może jak mu się zasilacz zepsuł to też poszła płyta znowu ;) najlepiej idź do kolesia z tym z powrotem i niech to sprawdzi.
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Niech naprawia, ehh blokowi specjalisci.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  10. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    3 ROD w jasperze ? a kod błedu ? daj zdjęcie starej płyty , bo coś nie wierze że to jasper.
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    No wlasnie, pewnie to opus lub falcon.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  12. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    100 procent jasper... elite z konca 2009 roku, mialem go od nowosci.... on wlozyl jakas plyte swoja ktora miala juz rozwiazac problem. nie chce miec juz doczynienia z tym gosciem. jak to mowia chytry dwa razy traci. a dostane gdzies plyte glowna jaspera w necie? wiem ze nowej to raczej nie ma mozliwosci
     
  13. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    być może w jakimś serwisie sprowadzają, ale wyniesie to Ciebie tyle co nowy xbox. Jakbyś chciał pozbyć sie tej starej to napisz PW, podaj kod błędu i zdjęcie wyraźne z góry i z dołu.
     
  14. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Mam dwie plyty na sprzedaz uszkodzone, pisz na gg 8945104, pisze tu bo pw nie dziala.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum