1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 czerwone diody

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tirque, Marzec 16, 2012.

  1. tirque

    tirque Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostró
    Witam
    Dzisiaj podczas grania w gre konsola sie wylaczyla i zaswiecily mi sie 3 czerwone diody na przednim panelu, wylaczylem konsole i wlaczylem jeszcze raz i dziala normalnie. Co to moglo oznaczac? Ze sie przegrzewa? Czy moge dalej normalnie na niej grac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Póki co dociśnij kabel zasilania. Czasami tak jest jak konsola traci zasilanie
     
  4. tirque

    tirque Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostró
    Aha czyli moglo to byc spowodowane skokiem napiecia? Lub chwilowym brakiem?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak. potestuj ja troche i bedziesz wiedzial czy to chwilowy wybryk czy cos powazniejszego
     
  6. Qter

    Qter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przytrafiło mi się kiedyś to samo.
    Upewnij się że kabel zasilający dobrze siedzi i nie przekładaj kabli podczas gry.
     
  7. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    Ja miałem taki sam problem jak podłączyłem pendrive'a z aktualizacją dashboarda.
     
  8. tirque

    tirque Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostró
    Grałem teraz ponad 2h i wszystko ok, chyba tylko fałszywy alarm, na szczescie ;)
     
  9. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    temat do kosza
     
Wczytywanie...

Poleć forum