1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 dashe - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kenny59, Styczeń 10, 2011.

  1. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Zrobilem metode 3 aktualizacji,wkladam AC:B uprzednio wkladajac activate.iso i moim oczom ukazuje sie prosba o aktualizacje,wtf? Po instalacji tego 3 dasha z pendrive pokazal mi sie jakis blad,cos z plikami,kliknalem ok i mi sie konsola ladnie zrestartowała. Da sie jakos sprawdzic czy mam zainstalowany w koncu ten 3 update?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ustawienia konsoli -> informacje o systemie

    Metoda 3xdash nie dziala u kazdego.
     
  4. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    2.0.12416.0 Taki mam dash :>
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Akceptuj ten update z AC:B, wtedy powinno ruszyc.
     
  6. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    A jesli cos sie zepsuje? Nie chce z***** konsoli :D
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nic sie nie zepsuje, najwyzej jak sie nie zainstaluje to bedziesz musial wgrac LT+ lub odpuscic sobie ta gre.
    Jaki masz naped ?
     
  8. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W ogole to powinienes zrobic tak:
    1. zainstalowac Kinect Adventures Update
    2. zainstalowac Kinect Animals Update
    3. zainstalowac 20124160_BETA

    Zrobiles tak ?
     
  10. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Zrobilem tak:
    1. Kincert Adventures
    2. Kinect Animals
    3. Kolega mi podrzucil sama aktualizacje z ac:b która sie instaluje z pendrive
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No to zrobiles wszystko tak jak powinienes, jezeli to na 100% byla beta dashboardu.

    W kazdym badz razie juz nic nie zrobisz i zostaje Ci tylko LT+ lub oryginal lub odpuscic sobie ta gre.
     
  12. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Czyli nie polecasz instalowania tej aktualizacji z gry?
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zainstalowac zainstaluj, nic sie nie stanie zlego z konsola, tylko spruboj potem czy gra zadziala.
     
  14. radek456

    radek456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam tak ze jak wrzucam ten pierwszy update na pena i podłączam do x'a to konsola wogole tego nie wykrywa Pomocy !!!!!!1
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  16. radek456

    radek456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściągnołem te dashe i wrzucam na pendrive sformatowanego na fat32 ten pierwszy update podłączam do konsoli i nic.Gdy wchodze w pamięc jest widoczny pendrive ale są w nim dostępne tylko 2 opcje zeby go sformatowac by sluzyl jako pamięc dla konsoli .Mam xboxa arcade z napędem lite-on przeróbką 1.6 i dashem 9199 . Prosze pomóżcie
     
  17. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nagraj na płytkę , najlepiej CDRW.
     
  18. radek456

    radek456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie pomogło nadal nie wykrywa update
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przecież jak masz ixtreme 1.6 to flash do lt+ trwa 10 sekund.............
    i mozesz instalowac aktualizacje z gier wtedy.................
     
  20. radek456

    radek456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam następny problem . Jednak 3 dashe mi sie wkoncu zaaktualizowaly bo wrzucilem je na aparat. I nagralem sobie nfs hp i zmienilem wavepatcherem na wave 3. I jak wkladam do konsoli to sie pokazuje nfs i jak go klikam to zaraz sie pokazuje ze nie mozna odczytac plyty . Prosze pomozcie bo moze to trzeba inaczej wypalic ?
     
  21. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    masz oflagowaną konsole.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum