1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 diody !! POMOCY

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez LinePL, Czerwiec 4, 2012.

  1. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. 5 minut temu podczas gry w fife 12 wyskoczyly mi 3 czerwone diody. migaly i wylaczylem konsole. Wlaczylem ja ponownie i juz jest ok .CO BYLO POWODEM? I CZY COS STALO SIE Z KONSOLA ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Albo kabel VIDEO się poluzował albo konsola kończy swój żywot.
    Dopnij mocno kabel, tak by nie był luźny.
    Jeśli problem będzie się powtarzał, to znaczy, że możesz szukać nowej konsolki.
     
  4. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kabel byl na luzie. Ale konsolka z 2010r elite z hdmi jasper wiec nie powinno byc problemui,nie przerabiana,gram z dysku i po 3 h dziennie wiec ?? ...
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Więc kabel był poluzowany. ; )
    W takim razie ciesz się i graj ile wlezie. :D
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czy to na pewno jasper? produkcje zakończyli 2009
    Reszta ro serwis refuby
     
  7. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak,dokladna data to 27.11.2009... Juz wszystko jest ok , kabel poluzowany
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przegrzała się taki powód co by to nie było pasta na gpu cpu
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ostatnia partia to luty 2010 ;-)

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak zaczną pojawiać się artefakty na ekranie to, powoli zbieraj na nową.
    Następnym razem jak się pojawi rrod to wciśnij klawisz od SYNCH. pada i guzik od tacki i odczytaj 4 cyfrowy kod - będziesz wiedział co się dzieje z konsolą.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Raz mi się też to przydarzyło, ale poluzowany był kabel od zasilacza, ale na szczęście obyło się od nieprzyjemnych konsekwencji. Dobra nauczka na przyszłość.
     
  12. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na moje oko to problem raczej nie z kablem. Chociaż ta opcja byłaby najlepsza dla Ciebie. Czy wymieniałeś pastę na prockach. Może ona jest już skamieniała i trzeba ją wymienić na nową. Zaobserwuj jak pracuje konsola. Czy wiatraki chodzą na wysokich obrotach?
     
  13. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wszystko chodzi jak dawniej,a paste sprawdzalem i jest ok. Tak jak mówisz,opcja z kablem byłaby dla mnie najkorzystniejsza..
     
  14. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    też nie wiem co robicie z tymi konsolami ,że kable się wam luzują.
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zasilacz leży na podłodze (podłączony do listwy zasilającej), trochę waży i "ciągnie" kabel w dół, więc co jakiś czas trzeba go docisnąć.
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ludzie jakby odpiął mu sie kabel to 4 diody się zapalają....3 diody oznaczają ze gdzieś lut puszcza
     
Wczytywanie...

Poleć forum