1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 lampki

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Najcok94, Lipiec 21, 2010.

  1. Najcok94

    Najcok94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Hej mam problem z xbox360 , swieca mi sie 3 czerwone diody.
    Co mam robic?
    Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. radas2100

    radas2100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sprawdz czy jest dobrze podlaczony kabel od telewizora jak to nie podziala to serwis
     
  4. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jaka masz wersje konsoli?? xenon?? sprawdz jaka dioda swieci siwe na zasilaczu i czy jest dobrze podlaczony...
    A kod bledu sprawdza sie tak.
    wlaczasz x-a jak zapala sie 3 red diody to wciskasz na konsoli
    przycisk od pada do sychronizacji
    (trzymasz i wciskasz trzymajac caly czas ten od pada 4 razy eject od DVD)
    4 red = 0
    3 red = 3
    2 red = 2
    1 red = 1
    napisz???
     
  6. Najcok94

    Najcok94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    0020 :D A raczej wszyskto dobrze podlaczylem:D
    "sprawdz jaka dioda swieci siwe na zasilaczu" dioda na zasilaczu pomaranczowa podczas gdy konsola jest wylaczona a gdy zalaczona to jest kolor zielony a co do konsoli to niewiem ale moge opisac a wiec to jest tak konsola posiada dysk 20gb , niema wejscia hdmi , ale component jest to jest chyba premim z 2006,2007 ale niewiem nieznam sie na tym
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    0020 to zimne luty pod gpu -> serwis
     
  8. Najcok94

    Najcok94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    inni mowia ze to przegrzanie ;/
     
  9. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przegrzanie to 2 czerwone. Masz zimne luty. Masz gwarancję? Oddaj do serwisu. Nie masz? Radzę Ci ją sprzedać jako uszkodzoną i kupić "PRZYNAJMNIEJ" Falkona, a najlepiej jaspera. Używanego dostaniesz może poniżej 500zł. Nie opłaca się 200zł w pełnego rebailing GPU bo za te kilka złoty masz lepszą konsolę.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    0020 to zimne luty ,a 100%
     
  11. Najcok94

    Najcok94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
  12. Stiwek

    Stiwek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zawadzkie City
    Ja mam ten sam problem i się juz od kilq dni zastanawiam czy naprawic albo nie :(
     
  13. Stiwek

    Stiwek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zawadzkie City
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  15. Koldo

    Koldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem tak samo 3 RoD ;] konsola była przerobiona tylko że zrobili tak że pląba była całą i normalnie mi przyjeli przerobioną konsole :D 1,2 miesiące i konsola wróciła :]
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    z gwarancji w MS? nie chce mi sie wierzyc. Mi zawsze wracaly w max 10 dni.
     
  17. <LOLO>

    <LOLO> Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Gdzie są te plomby ?
     
  18. galeon

    galeon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    R-sko
    1 masz pod przednim panelem, 2 jest w srodku- miedzy slotami na karty pamieci
     
  19. <LOLO>

    <LOLO> Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A z tyłu konsoli żadnej nie powinno być
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie powinno
     
  21. kosioraldo

    kosioraldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    0020\0023 - Problem z Bootowaniem

    na zimne luty dobry jest taki jeden patent nie towel trick bo towel trick to moze jedynie zjarac xbox 360 jest inny lepszy szybszy i dziala
    ostatnio w nocy bylo w szczecinie tak zimno a mam xbox'a przy oknie i okno mialem otwarte cala noc rano sie obudzilem chcialem se pograc po 5 min sie zacial bylem pewny ze jak go wlacze to 3 rod i moje obawy sie sprawdzily sprawdzilem kod bledu 0102 - zimne luty pod gpu wiec sprobowalem jednego patentu ktory prawdopodnie dziala z komentarzy tak mozna wywnioskowac http://www.youtube.com/watch?v=FV4OX8-SQqY to jest ten patent i pamietac ze trzeba siedziec przy xboxie i pilnowac bo odrazu jak sie zaswieca 2 lampki to trzeba go wylaczyc bo inaczej moga sie popalic male elementy w plycie glownej
     
Wczytywanie...

Poleć forum