1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 migające czerwone diody

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gorzkidg, Listopad 16, 2011.

  1. gorzkidg

    gorzkidg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    mam problem z konsole wersja elite z 2008r zaktulizowana najnowszym dashem
    po wrzuceniu hry z aktualizacją na kinecta konsola sie wyłączyła i po restarcie migają 3 czerwone diody
    od czego to może byc przyczyna
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jaki kod błędu?
     
  4. gorzkidg

    gorzkidg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem nie sprawdzałem
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    to sprawdź...
     
  6. gorzkidg

    gorzkidg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam jeszcze ze konsola padla po kilku godzinach od przerobki flasha na lt2.0. Czy gosciu co robil flasha mogl cos zrobic nie tak
     
  7. olej92

    olej92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam to samo tylko ze jedna dioda i kod to e68 gralem i nagle dysk zaczął tak 'klikac' ijuz **** bez dysku sie uruchamia z dyskiem nie ;< (dodam ze pod usb mialem podlaczone baterie zeby sie ladowaly)...
     
  8. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jaki kod błędu ci się wyświetla na ekranie ?
     
  9. gorzkidg

    gorzkidg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ekran czarny interesuje mnie czy jest mozliwe to od flasha dodam ze na poczatku bylo ok
     
  10. pontonss

    pontonss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gościu umiesz czytać, podaj kod błędu, bo inaczej mogę śmiało stwierdzić że źródłem twoich kłopotów są wiatry monsunowe u wybrzeży południowej Tajlandii.
     
  11. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ogarniety gosciu caly czas o flashu nawala i czy od tego i czy od tego. Podaj kod bledu jaki masz i postaramy sie pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum