1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 monitory jeden obraz

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez xbox360wojtek, Listopad 15, 2009.

  1. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Mam takie pytanko mianowicie jak podłączyć trzy monitory/telewizory żeby se tak podzielić obraz jak w tym filmiku z forzą 3 trzeba mieć trzy xboxy ???

    YouTube - Forza 2 - 3-screen action (40" Samsung M8s) - Nürburgring
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Nie, wystarczy przełącznik sygnału video, tylko zapomniałem jak fachowo nazywa się to urządzenie ; p
     
  4. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Może ktoś powiedzieć o tym więcej bo bardzo mnie to ciekawi ;D
     
  5. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    I jeszcze jak ktoś może niech poda jakiś link albo napisze ile to mniej więcej kosztuje
     
  6. przeo0709

    przeo0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
  7. lyczko

    lyczko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  8. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Kurde tylko że to jest chyba do kompa a mi chodzi o xboxa ;/
     
  9. Aramil

    Aramil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czarna Białostocka
    Jeśli chcesz mieć dokładnie tak jak w Forzie to niestety jest tylko jeden sposób: 3 X'y połączone kabelkami.
    Przy innych rozwiązaniach możesz co najwyżej rozdzielić normalny obraz na 3 monitory, ale to nie ma sensu bo albo będziesz mieć 3 razy to samo, albo nienaturalnie porozciągane.
     
  10. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    szkoda ale i tak na jednym dużym tv full hd jest super, więc po co kombinować z trzema iksami ;P
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    http://pclab.pl/art35446.html

    Recka jak to się odbywa na PC, do Xboxa też masz przejściówki na D-Sub-a, szkoda tylko ze na PC za bardzo dużo odpowiada Softwer, a nie sam Harwer!
     
Wczytywanie...

Poleć forum