1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 Pytania

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez djuq, Grudzień 17, 2008.

  1. djuq

    djuq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc tak, kupiłem sobie konsolke x360 elite i mam takie pytania :

    1)Jak moge sprawdzić numer karty sieciowej zeby administrator sieci mogl zezwolic na kolejnego slota w switchu
    2)Czy pada bezprzewodoweo mozna jakos podlonczyć do kompa
    3) Czy da sie ustawić ,żeby dzwięk z gry był słyszany tylko w słuchawkach ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    1. czytaj faq/poradniki
    2. czytaj faq/poradniki
    3. czytaj faq/poradniki

    wszystko tam jest
     
  4. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  6. djuq

    djuq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znalazłem odp tylko na 2 pytanie ...
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    z którym jest problem?
     
  8. djuq

    djuq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzwonilem do administratora sieci zeby odblokowal mi 1 slod dla X'a to on mi na to powiedział ze potrzebuje Numer (adres fizyczny, sprzentowy cos takiego) karty sieciowej zeby mogl to zrobic
     
  9. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    napisałeś kolejny czyli wnioskuję że masz net np. do komputera dlatego stwierdziłem że odpowiedź znajdziesz, bo o tym już jest napisane :)
     
  10. djuq

    djuq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłonczenie do neta mam przez router
     
  11. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    no to nie powinno być problemu podłączasz przez router kompa i xboxa jednocześnie,masz jakieś problemy z połączeniem iksa do xbl?
     
  12. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    o tym już w poradnikach jest :p
     
  13. djuq

    djuq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie podlonczylem x'a pod routera ale admin musi udostepnic na nowy slot internet, a zeby to zrobuic to potrzebuje numeru fizyczneggo wiec pytam gdzie moge go sprawdzic
     
  14. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    w takim razie to może pomóc http://www.onlinecenter.pl/Artykuly/Konfiguracje-Xbox-Live.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum