1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 rod

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez danielwolowicz, Kwiecień 28, 2008.

  1. danielwolowicz

    danielwolowicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!!

    Wczoraj grałem sobie spokojnie z kumplem na X360.Nagle konsola się wyłączyła i trzy diody na konsoli zaczęły migać na czerwono. Zrestartowałem konsole i wszystko jest o.k.Mam pytanie czy to jest oznaka że konsola sie psuje i czy powinienem już teraz zadzwonić do MS?Dodam że konsolka jest nowa i ma niecałe 2 miesiące :(
    Pozdrawiam!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: 3 rod

    zadzwon na infolinie MS i powiedz o zaistnialej sytuacji
     
  4. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: 3 rod

    Graj dopóki nie będzie problemów. Wyskoczy znów rod to dzwonisz. Może tylko fałszywy alarm
     
  5. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: 3 rod

    a tak z ciekawosci: to jest FALCON :) ?
     
  6. danielwolowicz

    danielwolowicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: 3 rod

    Tak to est Falcon :p . Zadzwonie do MS jak mi padnie na amen.
    Pozdro.
     
  7. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: 3 rod

    no i oczywiste pytanie. Trzymasz go w szafie czy w miejscu z przepływem świeżego powietrza?
     
  8. kolek5

    kolek5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: 3 rod

    Hmm aż mi się wierzyć nie chce że ma Falcona i dostał 3ROD. Założę się że coś zrobił nie tak. Może konsola nie ma odpowiedniego chłodzenia (trzyma ją w szafce) albo ruszył ją podczas grania...
     
  9. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: 3 rod

    Albo moze kabel sie jakos wypiął . Jet wiele mozliwosci - rod to nie zawsze cieple luty
     
  10. danielwolowicz

    danielwolowicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: 3 rod

    Hej!!!
    Trzymam swojego ixa w wentylowanym miejscu.Już przed zakupem konsoli naczytałem się o wadliwym (nieefektywnym) systemie chłodzenia a moje siedzisko do grania znajduje się jakieś 2 metry od konsoli więc nie ma możliwości żeby coś się ruszyło :) Microsoft to Microsoft. Zawsze robił shit i pewnie tak juz zostanie.
    Pozdro.
    AAA i jeszcze coś.Jak dzisiaj grałem w Colin-a to konsola dostała zwiechy.Wszystko "zastyglo" na tv i oczywiście tylko restart mi został :(
     
  11. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: 3 rod

    No to masz jakąś wadliwą konsolę. Nie tyle ci się przegrzewa co jest wada fabryczna. Dzwon do ms dostaniesz pewnie jeszcze pada za free.
     
  12. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: 3 rod

    tu moze byc wina rownie po stronie plytki, moj porysowany assassin/s creed w oogle sie nie chcial wczytac, a jak juz sie wczytal to zawias po 10min gry. (**** a juz bylem na samym koncu.. a juz nie odpale jej..)
     
  13. danielwolowicz

    danielwolowicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: 3 rod

    Dzięki za rady!!!
    Pozdrawiam wszystkich!!!!!
     
  14. Majcher997

    Majcher997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2007
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: 3 rod

    buehehe chyba zimne luty a nie ciepłe ;)
     
  15. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: 3 rod

    Sorry nie luty tylko gluty a cieple to one sa :p
     
  16. Majcher997

    Majcher997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2007
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: 3 rod

    Masz ciepłe gluty? Myśle że potrzebny będzie refloł GPS :p
     
  17. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: 3 rod

    hehe miałem taki sam problem z Assasins Creed... winą było za duza prędkość nagrywania na tandetnych płytach (2,4x i płyty omega .) dopiero ponownie nagranie gry z prędkością 1x pomogło ^^ a co do tego twojego ROD'a to musiało coś być z kablami... bo to niemożliwe żeby tak sam z siebie ROD wyskoczył ^^
     

Poleć forum