1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 Rody

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kibbek, Kwiecień 16, 2009.

  1. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    MAm 3 czerwone rody czytałem co i jak ale nic nie pomaga na monitorze nie pokazuje się żaden błąd?
    Czy ktoś mi pomorze byle szybko
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale co dokładnie chcesz zrobić ?? sprawdzić kod błędu?
     
  4. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Zapomniałem bo pisałem u kolegi jestem w domu i sprawdziłem
    Kod błędu to:
    4-4-2-4
     
  5. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
  6. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Jest gwarancja tylko czy nie mógł bym jakoś to sam naprawić ?
     
  7. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Dobra, ale po co? Skoro możesz dać na gwarancje. Sam uszkodzisz plomby i bye bye gwarancja. Naprawdę chcesz ryzykować? Dzwonisz do M$, wysyłasz konsolkę, czekasz i masz. Nie radziłbym próbować samemu naprawiać.
     
  8. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kod błędu to nie 4 4 2 4 tylko 0020 :)
     
  9. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Wiem szkoda :p Xbox jest okrutny mam go na gwarancji więc oddam a plomba jest całą może troche wbita do środka bo na kleili ją między tymi odstępami w obudowie i się wbija ale jest nie widoczne.
     
  10. B14CK

    B14CK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam podobny problem też mi się pojawił RRoD są plomby i mam gwarancje ale jest on przerobiona ixtreme.
    I jak wyśle tą konosle i zobaczą rrod to będą zaglądać do biosa czy dadzą sobie spokój
     
  11. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    mogą zajrzeć i wróci konsola +500zł dla kuriera zwrot za przywóz ...
     
  12. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kutfa mac NIE ODSYŁAJA KONSOL Z RACHUNKIEM ! SPRAWDZONE NA IMNNYM FORUM DEXTER SAM TO NAPISAŁ !!
     
Wczytywanie...

Poleć forum