1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 RRod błąd 0110 - prośba o pomoc.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ss2, Marzec 7, 2011.

  1. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ostatnio wywalila mi taki blad. Dzis kupilem paste Arctica, rozebralem sprzet i polozylam nowa zarowno pod cpu jak i gpu. Ale kiedy ja wlaczam nadal ten sam problem. pytanie brzmi czy cos ominalem czy konsola powinna troch popracowac i dopiero wtedy kasuje blad. Dzieki za odpowiedzi i z gory licze na wyrozumialosc w przedmiotowym problemie.
    pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moglbys rozwinac swoja wypowiedz...
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Opis twojego błędu


    błąd pamięci ram....spróbuj docisnąć gumkami.....jest temat na forum o tym.....ale to i tak krótkotrwałe.....serwis....
     
  6. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ehh Angielski w stopniu podstawowym. Docisnac gumki czyli zlozyc konsole do kupy czy cos do nich dolozyc ? Naprawa jest krotkotrwala ?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak...na gwarancje lub do kogoś kto naprawia.....
     
  8. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko co gosc zrobi czego ja nie mpge zrobic w domu? Czytalem tez ze takie naprawy sa krotkotrwale a kosztuja po sto kilka zlotych, np da mi 3 miesiace gwarancji a po 5 padnie znow.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a masz stacje na podczerwień w domu?? albo chociaż stacje na ciepłe powietrze hot-air?? wątpie...konsola do naprawy i tyle...
     
  10. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ale opalarka sie znajdzie:D Czy ktos jeszcze przerabial temat i wniesie cos nowego? Na jak czas taka naprawa wystarcza, czy ty sie tym zajmujesz?

    Ale tak na powaznie, zlozylem klocka ale zwiesza sie na poczatku przy starcie na logo :/ Ktos podpowie co i jak ?


    A teraz znow rodzik 0110 :/ Moj Booozeee!
     
  11. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra co do teamtu jak wyzej, szukam dobrego i godnego polecenia serwisu w Krakowie który ja naprawi. Jesli ktos naprawial to prosze o namiary. Dzieki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum