1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3 wave

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Stan, Maj 3, 2009.

  1. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Mam pytanie bo już się gubię;P Mam ixtreme1.5 i żeby odpalić grę z 3 wave to powinienem ją spaczować - To wiem. I wiem że też jest duuuuże ryzyko bana. Moje pytanie tyczy się tego czy dostane bana grając w gry 3 wave offline, i podłączając się tylko aby coś ściągnąć i grając ewentualnie na oryginałach lub dobrze przygotowanych kopiach.

    proszę o jasną odpowiedz:p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zawsze jest ryzyko bana jezeli masz przerobke i jestes nawet TYLKO podlaczony do neta. A jezeli grasz na multi spatchowana gra to musisz byc zdrowo walniety ;)
     
  4. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    właśnie nie gram ;)
    Nie odważyłem się :p Tylko w oryginały- ale mój kumpel gra i mnie namawia .
     
  5. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie graj na tych grach bo ban pewny. A bana mozesz dostac zawsze gdy jestes online, niekoniecznie musisz grac na multi
     
  6. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    dobra rozumiem ;)

    czyli ryzyko jest takie same - jeśli gram offline na grach z 3 wave i 2 wave i sporadycznie się podłączam do neta aby coś ściągnąć ?
     
  7. jason.

    jason. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam podczepie się pod ten temat ponieważ mam problem z zakładaniem tematów. Wiem że ta kwestia była na forum już zapewne poruszana ale nie moge jej znalezc tak na szybko, więc zapytam wprost.

    Kolega ma Ixtreme 1.6 co mam zrobić aby nagrać mu gre?
    Jakimi programi to zrobić te wavy? Jakie wave odpala 1.6? 3/4?
    Chce nagrać grę programem IMGBURN bez sprawdzania zadnym abgx360.
    Czy musze wgrać stelath patches? A może activate. iso?
    Gry jakie chce nagrać to Call of duty mw2 i assasins creed 2

    Prosze o szybka odpowiedz z gory thx.
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. jason.

    jason. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moge to zrobić programem 3rd wave patch na 1.41 czy tam 1.51 ?
     
  10. clf

    clf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ixtreme do 1.5 :
    Gry w Wave 4 i 3 muszą być patchowne do Wave 2
    Ixtreme 1.51(Sams-Benq-Liteon):
    Gry w Wave 4 musza być patchowane w Wave 2 lub 3 oba są kompatybilne
    iXtreme 1.6:
    Gry w Wave 4 musza być patchowane w Wave 3
     
  11. damian068

    damian068 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam takie pytanie spachowałem gre assain cared II z wave 4 na 3 nagralem bez problemu ale jak chcem uruchomic to wyskakuje mi okienku ze jezeli chce aby gra sie zapisywala to nalezy przeprowadzic aktualizacje jak aktualizuje to resetuje konsole i znowu chce aktualizacje co mam zrobic bo szkoda troche plyty
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zaktualizuj to chyba jasne.
     
  13. damian068

    damian068 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra tylko jak juz zaktualizuje zrestartuje sie konsola i na nowo aktualizacji wiec chyba jest cos nie tak
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  15. head67

    head67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    panowie nagrywam gre fight night 4 mam ix 1.6 gra ma wave 3 przepuszczam prze zabgx 360 i sciaga cos z neta i potem ze niby wszystko ok ale jak nagram obraz to mam na konsoli sysk z rożnymi danymi
    [​IMG]
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj loga z płyty
    pewnie abgx naprawil ci na wave 4
     
  17. head67

    head67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok to szybkie pytanko jak zrobic loga z plyty
     
  18. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zamiast files daj burned dvd
     
  19. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A FNR 4 nie jest czasem Wave 3??
    Przeciez jak plyta jest orginalnie w Wave 3 to ABGX nie naprawia do Wave 4
    Moze ma iX 1.5??
     
  20. wikara2323

    wikara2323 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    head67 Ja ta na fotce widze że ci obraz zmodyfikował abgx zle ustawiłeś abgx by naprawił ale mozesz sobie ustawic by sprawdził tyko obraz bez naprawy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum