1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

30 dniowy okres próbny Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patrycy20088, Luty 25, 2012.

  1. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam mały problem.
    Założyłem juz dawno dwa konta, i każde z nich miało darmowy okres próbny na 30 dni. Poprostu po rejestracji przechodziłem dalej, dalej i wszystko było ok.
    Dzis przy zakładaniu 3, juz ostatniego, pokazała mi sie opcja darmowych 30 dni, ale do niej trzeba podać wszystkie dane łącznie z kartą kredytową itp ??????

    Dodam ze konsole mam od nowości i nie było na niej wczesniej żadnych utworzonych kont.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nowy dash to wprowadził, nie dostaniesz konta bez tych danych
     
  4. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    w ostatniej aktualizacji było to zawarte
    Requires Credit Card to be added to use the 1 Month Gold free trial membership (Free trial will now be set initially for Auto-Renewal.)[6]
     
  5. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ja j*bie....A jak ktoś nie posiada karty kredytowej, czy PayPal to nic nie zrobi? A jak nawet jakimś cudem zrobi, to potem by to konto anulowac trzeba dzwonić pod infolinię MS?
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Musisz mieć przypisaną kartę kredytową lub PayPal inaczej nie dostaniesz darmowego Gold-a :)
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie trzeba dzwonic.da.sie skasowac

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Co za problem ?? Paypal jest darmowy i zakłada się go 5 min, zwykła rejestracja jak na forum.
     
  9. czaaki

    czaaki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W razie gdybyś utworzył już to konto z danymi karty kredytowej, nie zapomnij wyłączyć automatycznego odnawiania.
     
  10. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Utworzyłem na szybko konto na PayPal, i podczas weryfikacji wyskakuje błąd. Czy podczas podawania kodu pocztowego tez tak macie bez myślnika w środku?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jakmasz konto pl na live to adres tez taki musi byc.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. patrycy20088

    patrycy20088 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy ze przy zakładaniu konta na PayPal musze podać np Adres pocztowy bez myślnika? I o co chodzi ze musze podać dwa wiersze adresu rozliczeniowego?
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Adres pocztowy wpisujesz bez myślnika, co do adresu w pierwszym wierszu wpisujesz ulicę a w drugim numer :)
     
  14. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Konto Paypal musi być zweryfikowane, inaczej go nie dodasz.
     
  15. Mateusz Dudek

    Mateusz Dudek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    ej ja mam ten sam problem co mam wpisac w adres wierszu 1 i adres wierszu 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum