1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kelevra1902, Kwiecień 23, 2010.

  1. Kelevra1902

    Kelevra1902 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    .
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 14, 2016
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    skąd pewność ze to problem mtu ??.
    Jaki masz komunikat ?
     
  4. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    odblokowałeś jakieś porty na IP xboxa ?
     
  5. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    jak byś miał problemy z NAT to musiał byś odblokować port. Jak dobrze pamiętam, ja miałem problem z MTU jak zbyt mocno otworzyłem xboxa na internet (tyle, że miałem neta w xboxie przez PC). Napisz do mnie na GG zobaczę (przez TeamViewer) co masz ustawione w tym routerze.
     

Poleć forum