1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

:(:(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bursztyn1964, Maj 16, 2010.

  1. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Konsola sie raz na jakis czas zacina nie zawsze czyta plyty i je rysuje co zrobic ;(.?? Nagrywalem teraz gta 4 plytka verbatim jak wszystkie i przy 57 % wyskoczyl blad ..! Nagrywam na ImGburn GTA sciagniete z tego forum
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eF1eden

    eF1eden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej by było jak byś ją oddał na gwarancję.
     
  4. Toczygroszek

    Toczygroszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywanie gier na komputerze nie ma nic wspólnego z tym, że konsola się przycina, czy rysuje płyty.

    Napisz, z którego roku masz konsolę? Od jakiego czasu sprzęt się tak zachowuje?

    Raczej nie jest to wina płyt, skoro każda z nich to Verbatim i wcześniej wszystko normalnie działało. Zapewne konieczny będzie serwis. Tak to jest, jak się konsolę przerabia..

    Spróbuj mimo wszystko poczyścić płytki.

    EmoCore88, przeczytaj uważnie post autora. Pisze on, że gra na wypalanych płytkach, czyli piratach, więc konsola jest przerobiona- straciła gwarancję.

    Proponuję zmienić nazwę tematu, ten jest trochę.. Niech każdy sam oceni.
     
  5. Vantage

    Vantage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ile trwają średnio te zacinki ? Z którego roku masz konsolkę ? Jaki napęd ? Słyszałem kiedyś o podobnym przypadku, że komuś x0 rysował płytki, ale nie pamiętam jaki to był napęd. Napisz coś więcej.
     
  6. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Konsola jest z Lipca 2008 roku Napęd Lite-On poprostu gram np. w Batmana juz tak z 3 H i nagle wiesi sie sprzet i musze wylaczyc na guziku ale mam tak z Assasinem ze gdy wkladam plyte to raz sie gra wlacza a raz pisze otworz naped :( Myslalem nad sprzedazom i zakupieniem nowego Jaspera.. ;)
     
  7. Toczygroszek

    Toczygroszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kolego, nawet nie próbuj wciskać komuś zepsutej konsoli, chyba, że dokładnie opiszesz problem, jaki występuje. Wtedy jest to dobry pomysł, ale licz się z tym, że do Jaspera będziesz musiał sporo dopłacić.

    Najprawdopodobniej masz uszkodzony napęd.

    Zamiast grania po kilka godzin dziennie polecam uzbroić się w słownik j. polskiego i solidnie go przestudiować. Na dobre Ci wyjdzie.
     
  8. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Jak tak masz mi pomóc to dziękuje ....:)
     
  9. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Ile za nowy napęd.? serwisowo ..

    edytuj posty!

    livingfear
     
  10. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce

    Mylisz się kolego, jeśli jest to badziewna płyta do tego wypalona z dużą prędkością, to ma znaczenie ,ale w tym wypadku ewidentnie wszystko wskazuje na napęd.
     
  11. Toczygroszek

    Toczygroszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chcę Ci pomóc, ale czasem jestem trochę nerwowy. ;)

    Kod:
    http://allegro.pl/item1037998294_wymiana_napedu_xbox_360_samsung_liteon_naped.html
    Kod:
    http://allegro.pl/item1015137205_benq_vad6038_nowy_naped_do_xbox_360_fv_gw.html
    Na pierwszej aukcji masz napęd+ od razu wymianę, na drugiej sam napęd.

    Kod:
    http://forum.sat-box.pl/f328/wymiana-napedu-key-spoof-11948/
    Tu masz link do poradnika wymiany. Decyzja należy do Ciebie.

    Wybaczcie link do konkurencji, może ktoś wykorzysta źródło i wstawi tutorial na xboxforum.
     
  12. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Dzięki wielkie
     

Poleć forum