1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kelevra1902, Czerwiec 5, 2010.

  1. Kelevra1902

    Kelevra1902 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    .
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 14, 2016
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To normalne że konsola nie widzi PC bo pewnie nie masz zainstalowanego na PC - WMC. No i jeśli łączysz konsola-PC to kabel musi być skrosowany a nie zwykły . Wyłącz firewala i spróbuj na konsoli połączyć się z ( lub zarejestrować ) do XBL . Lub jak jesteś zarejestrowany to po prostu spróbuj zagrać w jakąś grę online .
     
  4. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    bramki nie ustawiaj wogóle.. w połączeniach bezpośrednich się tego nei robi

    i tak, wmc jest potrzebny :) i to na dodatek skonfigurowany pod twojego x'a :)
     
  5. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    hmm mi tez się zazwyczaj nie widzą do czasu aż nie odpalę na klocku wmc i dopiero mi wykrywa PC :))
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz w WM player udostępnić połączenie xboxsowi i wyłączyć firewala
     
  7. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    powinienes miec tak:
    PC ip: 192.168.1.1
    maska: 255.255.255.0
    brama: brak

    XBox
    ip: 192.168.1.2
    maska ta sama
    brama: 192.168.1.1
    Masz DNS'y
    jak nie to ustaw na Pc i xbox'sie

    Pref. DNS 194.104.159.1
    Alt. DNS 194.204.152.34

    jak nie zadziala to powiedz jaki masz system: Vista czy 7
    ja mam 7 i wszystko powyższe działa ^^
     
  8. Hiddenus

    Hiddenus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy istnieje mozliwosc przesylu obrazkow, muzyki z PC na HDD X'a?
    Z poziomu XP, bo co prawda mam Win 7, ale wieczne odpinanie jednego dysku i podpinanie drugiego zajedzie mi wtyczki i sloty.


    Jezeli byla juz odpowiedz na takie pytanie to prosze o przekierowanie mnie tam. Nie potrafie jeszcze tutaj znalesc zbyt duzo, mimo przeczytania instrukcji obslugi szukajki ;)
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przesyłania czyli strumieniowania danych - tak
    przesyłania czyli kopiowania - nie
     
  10. Hiddenus

    Hiddenus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szkoda... :( A mialem nadzieje, ze bede mogl sobie przerzucic obrazki, a tak zawsze musze zapodlaczac PC. No trudno uhaha...
    A jeszcze bym sobie przerzucil Tekken'a 6, bo jedna wersja jest bez mozliwosci gry w scenariuszu, a druga wyklada sie przy probie wczytania czegokolwiek 3D ...
    Ale nie ma co narzekac, Polak jestem jak wszyscy tutaj (chyba) znajde obejscie problemu .
     
  11. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli sciaglem film dvd - volder video_ts i pliki z rozszerzeniem *.vob , jest mozliwosc ogladania go na xsie przez wmc? albo jesli podlacze pendrive do x'a, pojdzie skopiowac te pliki na dysk i odtworzyc?

    i jeszcze jedno, czemu jak sprawdzam polaczenie z pc wyskakuje brak komputerow na lsicie?
    mam polaczona kosnole z komputerem kablem krosowoym, w komputerze mam 2 karty sieciowe. jedna to internet druga do x'a. polaczenie jest skonfigurowane dobrze, bo udostepniam internet na x'a i dziala strumien danych tez dziala w wmc.
     

Poleć forum