1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

351F - 3524 - 1380 - 0700 - C000 - 000E Najnowsza Aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez omexwolf, Październik 24, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. omexwolf

    omexwolf Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam !
    Niedawno chciałem zaktualizować swojego Xboxa, do najnowszego dasha. Jednak kiedy probuje aktualizować z pendrivea, wgl go nie wykrywa. Podlaczylem się do sieci i probowalem zaktualizowac po czym dostalem blad 351F - 3524 - 1380 - 0700 - C000 - 000E.
    Na stronie supportu microsoft pisze, ze w takim wypadku trzeba oddac konsole do naprawy.
    Dodam, ze oczywiscie wgrałem stock FW przed aktualizacja.
    Co mam robic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    też tak miałem, wgraj FW raz jeszcze i sprawdz czy wgrałeś napewno SWÓJ klucz do napędu. u mnie przygotowanie FW i ponowne wgranie zalatwilo sprawe.
     
  4. piter1811

    piter1811 Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mroczkowa
    zapewne masz podmieniony naped. na czas aktualki wsadz naped taki jaki byl przypisany do Twojego xa (tylko marka jest wazna nie dokladny model)
     
  5. omexwolf

    omexwolf Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    byl liteon i mam liteon caly czas ...
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zobacz czy z pendriva pojdzie
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    sprobować z dashem (2.0.13146.0) najlepiej z dvd lub pena .ale jak nie masz inny napęd to nie pójdzie
     
  8. omexwolf

    omexwolf Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sory panowie ... jestem po prostu glupi. Nie podlaczylem napedu przez SATA i dlatego nie chcialo pojsc ... az glupio sie przyznawac.
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    każdemu się mogło zdarzyć:) ale ją chyba na szybko składałeś:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum