1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360 flash tool wyskauje komunikat "Bad Key/KV"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jaceksss123, Marzec 18, 2012.

  1. jaceksss123

    jaceksss123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,
    mam taki problem. Zgrałem nand przez program flash360. nand wrzucilem do programu 360 flash tool i wyskauje mi komunikat "Bad Key/KV". CPU key wpisalem prawidłowy. Nie posiadam oryginalnego nanda. Posiadam xell free60 jest to jtag. Konsola uruchamia sie normalnie.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jaceksss123456

    jaceksss123456 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nikt nie pomoże... chciałbym przejść na wyższy dash ale z tyn nandem chyba coś nie tak.. :(
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jestes pewny klucza cpukey?

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Klucz jest zły nie myl o z 0
     
  6. jaceksss123456

    jaceksss123456 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem z tymi o na 0 zamieienić i na odwrót. Klucz spisałem z xella. Klucz ma 32 dwa znaki więc pewny jestem ze nie brakuje nic. Najgorzej że nie posiadam tego oryginalnego nanda :( konsola z allegro kupowana.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Żle spisany i tyle
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Maja byc same zera , nie ma liter "o"

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  9. jaceksss123456

    jaceksss123456 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Klucz jest dobrze wpisywany. Jakieś inne rady?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma, klucz nie pasuje do tego obrazu.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    hmmm to moze inaczej...powiedz nam jak i gdzie wpisałes ten cpukey
     
  12. jaceksss123456

    jaceksss123456 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wpisałem w 360 Flash tool. Otworzyłem settings/keys/cpu-key i wpisałem klucz a dopiero potem wczytałem nand.
     
  13. zenek1234

    zenek1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Londyn
    spróbuj użyć J-runnera
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    daleś add key?? uzyj jakiegoś innego automatu, j runner, auto gg, xebuild, nawet jtag tool
     
  15. jaceksss123

    jaceksss123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem tymi programami.. zawsze wyskakuje bad key.. zamieszczam swój nand i screen z xella. Może komuś uda się coś zrobić bo ja już wszystkie nerwy straciłem (przepraszam za kiepska jakość klucza, niestety nie mam cyfrówki). Nand: WRZUTA - Flashdmp .

    [​IMG]
    cpu key wpisywalem taki: 794C5C0A5A7C30B1F4CED285E3CF424F
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wgrwj nowszego xella ktory, pokazuje cpu key. Moze sie okazac ze twoja ma grzebane kv i bedzie virtual cpukey

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum