1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360 games patcher v3.0.2 problem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez encorton, Czerwiec 29, 2011.

  1. encorton

    encorton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nie dawno odzyskałem konsole. Nie pamiętam nawet jaka była w niej przeróbka. Tak czy inaczej dawniej do przerabiania wave używałem 360 games patcher chyba w wersji 1.2.6 i wszystko było ok. Przerabiałem obrazy i działały bez problemu. Teraz program mam w wersji 3.0.2 i niby przerabia mi wave, ale po wrzuceniu płytki do konsoli nie czyta jej. Muszę użyć activate iso. Wie ktoś w czym problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Może została wgrana najnowsza aktualizacja i straciłeś przeróbkę. A może przerabiasz na zły wave?

    Active iso używa się tylko w Ixtreme 1.6 i 1.61 i gr nie muszą mieć wtedy zmienionego Wave.
     
  4. encorton

    encorton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizacja jakaś tam jest wgrana, ale przeróbka jest. Stare gry chodzą. Te nowe po użyciu activate iso też śmigają. O ile dobrze pamiętam to mam iextreme 1.51, ale pewności nie mam. Co do wave. Dawniej przerabiałem chyba na wave 2 i działało. Naprawdę ciężko mam sobie przypomnieć. Nie miałem konsoli kilka miesięcy. Teraz przerabiałem na wave 1,2,3 i żaden nie śmiga bez activate iso. Co może być przyczyną?
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Wsadź grę która Ci działa na konsoli do PC i zgraj obraz na dysk by następnie przeskanować go wave pacherem i odpowie Ci jaki masz wave w tej grze.

    Jeśli używasz active iso to olej pachowanie i odpalaj przez niego grę którą chcesz zagrać.

    Według mojej wiedzy Active iso działa tylko na iXtreme 1.6 lub 1.61 więc taki masz iXtreme.

    Możliwe że tak naprawdę żadnej nowo nagranej gry nie udało Ci się poprawnie spachować (moze nie ściągnąłeś paczek z wavami). By się tego dowiedzieć nagraną płytę przeskanuj abgx i dal loga z programu będzie wiadomo...
     
  6. encorton

    encorton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaraz sprawdzę na działającej grze jaki jest wave. paczki z wave ściągnąłem. Wszystko zakańcza się sukcesem. Po wrzuceniu obrazu jeszcze raz do 260 games patcher pokazuje wave na który przerobiłem. Ok zaraz sprawdzę w abgx

    edit: Więc tak. Zrobiłem obraz z płyty z Moto GP 10/11 który miałem przerobiony na wave 2, ale gra nie chodziła bez activate iso. Obraz ten wrzuciłem do abgx i oto co otrzymałem:
    Imageshack - abgx1.jpg
    Imageshack - abgx2n.jpg
    Dam linki bo coś nie mogę wrzucić obrazków z kompa.

    Właśnie robię obraz z dante's inferno który odpala mi na konsoli beż activate iso. Sprawdzę jaki jest wave i napiszę.

    edit2: Hmm a to ciekawe. Dante's Inferno ma wave 6 i działa bez activate iso. Spróbuję jakąś grę przerobić na wave 6 i zobaczę czy działa.

    Edit3: Witam. Przerobiłem grę z wave 10 na wave 6 jednak działa. Nie wiem dlaczego dawniej przerabiałem na np. wave 2 i działały, a teraz nie działają. Jednak wystarczy mi to że działa chociaż na wave 6:D Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum