1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360, Pendrive a gry na Classica

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siekan, Grudzień 11, 2012.

  1. siekan

    siekan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie,
    Otóż mój problem jest następujący. Na Allegro zamówiłem sobie grę Crash: Wrath of Cortex na Classica, który teoretycznie jest obsługiwany przez 360. Po włożeniu płyty, ikonka normalnie wyświetla "Uruchom: Crash...", jednak gdy chcę odpalić grę, to wyskakuje komunikat "Aby można było grać w XBox Games pierwszej wersji konsoli, należy podłączyć dysk twardy dla konsoli Xbox 360". Gdzieś przeczytałem, że zamiast dysku można użyć pendrive, dlatego sformatowałem go w FAT32, podłączyłem, skonfigurowałem aby był widziany przez konsole i ... nic, dalej ten sam komunikat. Pendrive był wielkości 4GB, dlatego pomyślałem że jest za mały i zakupiłem 16GB. Zrobiłem to samo i dalej nic, niby widzi pena i prawidłową wielkość ale komunikat wyskakuje ten sam. Czy jedyne wyjście to kupić dedykowany dysk? Nie będę tyle pieniędzy wydawał aby zagrać w jedną grę...

    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Musi być dysk, pendrive w tym wypadku nie zadziała.
     
  4. zdrowy

    zdrowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A dasha masz najnowszego ?
     
  5. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Nawet jak ma najnowszego to nie odpali gry z pierwszego X'a bez oryginalnego HDD lub WD z wgraną partycją.
     
  6. siekan

    siekan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli pozostaje kupienie orginalnego. Mam jeszcze takie pytanie czy dysk z Allegro za jakies 50zł, 20GB niby dedykowany pod xboxa wystarczy czy trzeba wiekszy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum