1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360 WAVE Patcher - pilne!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bazajaytee, Listopad 7, 2009.

  1. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    Witam! Mógłby ktoś podać link do programu 360 WAVE PATCHER?? Z tego co jest w poradniku odnośnie patchowania nie mogę tego programu zainstalować. Wyskakuje błąd. Znalazłem inny link w necie ale on zajmuje 188 MB, a ten w poradniku zajmował ok. 200kb. Proszę o szybką odpowiedź, gdyż zależy mi na czasie :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi działa 360 WAVE PATCHER :D z tego co jest w poradniku
     
  4. simi225

    simi225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    jesteś ?
    Mi też wyskoczył błąd, ale jak odpaliłem jeszcze raz instalacje to normalnie działało.
    Spróbuj jeszcze raz ;]
     
  5. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    M4rcin, co przerabiałeś tym wave patcherem ??

    Ja chciałem przerobić tekkena na wave3, próbowałem z 5 razy kombinowałem ze sprawdzaniem ABGX, bez sprawdzania, nagrałem ze 4 płyty i za każdym razem jak wkładam do konsoli to tylko pomieli chwilę i każe wyciągnąć płytkę.

    Próbowałem przerobić COD MW2 i tak samo ****.

    Jeszcze mi wpadło że może nie mam przeróbki 1.51 ale na 99.9% mam ponieważ chodzi mi mi np forza3 bez problemu.
     
  6. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    no a ja mam pecha i mi nie działa. Poradźcie coś bo kończy mi się ściągać Episodes from Liberty City i chciałbym jeszcze dziś zagrać :D
     
  7. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    mi nawet nie chce się zainstalować. Przy instalacji wyskoczył błąd
     
  8. simi225

    simi225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    jesteś ?
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    nie wiem co jest nie tak. W tym co podał simi225 też wyskakuje ten sam błąd a w tym instalatorze błąd wyskakuje przy trzeciej linijce tzn. jak dwie pierwsze linijki odznaczą się "ptaszkiem" :D
     
  10. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Miałem tak samo na początku po instalacji tego wavepatchera.

    Restart kompa i poszło ściąganie tych wave patchy.
     
  11. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    ale mi nawet nie chce się zainstalować bo w przygotowaniu do instalacji wyskakuje błąd
     
  12. simi225

    simi225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    jesteś ?
  13. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dokładnie mam to samo co ty z tekenem6 po przerobieniu wavepatcherem. pomieli pomieli i nic kilka plyt zmarnowane a gra dalej nie działa :/
     
  14. napsterr

    napsterr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słuchajcie ja się już pogubiłem czytam czytam i nic nie rozumiem z tego chodzi mi o to czy jak mam extreme 1.4 to istnieje możliwość by działały nowe gry typu modern warfare2? czy musze aktualizować extrema ? jeśli mógł by ktoś mi to wyjaśnić i nie odsyłać do wyszukiwarki bo szukałem i czytałem ale nie łapie!
     
  15. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na extreme działają wszystkie gry :) na ixtreme 1.4 trzeba paczować wave-4 na wave-2
     
  16. wawpru

    wawpru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy ktoś może potwierdzić że przerabiał tym programem z wave4 na wave3 i działa gra? Bo ja właśnie przerobiłem tekkena, ale na razie nie mam okazji sprawdzić czy działa. Może ten program jest wadliwy?
     
  17. simi225

    simi225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    jesteś ?
    Ja nim dzisiaj przerobiłem Tekkena 6 i działa bez problemów =]
     
  18. jdm

    jdm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tez tak mialem.zainstalowalem najnowsza wersje winrara,a nastepnie usualem wszystko z temp bo tam sie rozpakowywuje program i pomoglo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum