1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360 Waves Patcher (v2.1.1 Beta) - Nowy wave 1 do wave 7

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez darmon, Listopad 3, 2010.

  1. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]

    360 Waves Patcher Beta is a very easy-use Win32 software developped by SoulHeaven, that allow you to switch any wave of an iso. Just install it, run it, select your .iso and choose the wave you want to change. Apply the patch by clicking "patch iso in the wave you want.

    Languages: English , Francais
    Support :

    - All Waves (Wave 1, Wave 2, Wave 3, Wave 4, Wave 5, Wave 6, Wave 7)
    - All Isos (including all waves)​

    Pobierz: 360 Waves Patcher (v2.1.1 Beta)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Elitata

    Elitata Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem co jest, ale po uzyciu tego patchera wywalam 10/10 plyt w smietnik.
    Nic sie nie nagrywa.
    Moze wale jakiegos byka?
    Samo to, ze instaluje wersje angielska, a docelowo jest FR przyprawia o nerwy i mdlosci.
    Ktos wie jak go obsluzyc po FR, co ustawic?
    Pozdrawiam.
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ejj a iXtreme LT 1.1 odtwarza wave 7 czy muszę patch'ować do niższego wave żeby pograć?
     
  5. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up lt jest tak zrobione, że obsłuży każdy wave
     
  6. michaas

    michaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    A jak jak zwykle mam z tym programikiem problem, dokładnie z jego zainstalowaniem. Wyskakuje błąd że w C:/dokument&Setings/ustawienia/TEMP/(i tu ma poprzedni Wave patcher utworzone pliki z oznaczeniami WD_(i jakis numerek) i teraz podczas próby zainstalowania nowej wersji wywala ten komunikat
    http://img442.imageshack.us/img442/1443/57664575.png
     
  7. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam to samo.
     
  8. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    tajemnica błędu z temp jest prosta - wyłączcie zaporę i antywirusa - działa na pewno - on ściąga wszystko z netu i stąd błąd
     
  9. michaas

    michaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Racja kolego. Fierwall :-D zrobił to że zblokował połączenie. Już działa.
     
  10. michaas

    michaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak już działa ten sposób problem był z firewall
     
  11. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak zmienic jezyk w programie ? podczas instalacji wybieram english a w programie mam francais :/
     
  12. michaas

    michaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie język angielski był tylko podczas instalowania oprogramowania. A sam program posiada tylko francuską wersje i nie ma innej.
     
  13. pikus321

    pikus321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ten program działa poprawnie ? Bo natknąłem się gdzieś że nie? Podobno AC Brotherhood się nie da z patchować jest to prawda?
     
  14. skierka111

    skierka111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie dotyczace tego ap25 i need for speeda hp
    Wave patcherem spatchowałem go z wave 9 na wave 3
    włożyłem płytke do klocka no i musiałem zrobic aktualizacje konsola się zaktualizowała ale chyba nie do konca [jest ten nowy dash] ale po 1 restarcie zaczeło ponownie aktualizowac doszło do 1/3 paska przy którym widniał napis wyodrębnianie i bach
    Aktualizacja nie powiodła sie bla bla bla
    wyczyśc plytke i uruchom konsole
    i kod bledu 3080-0000-3000-0904-8007-0002

    to wina plyty czy tego ap25 i wy macie to samo
    mam naped samsunga i niby to ap25 na niego nie dziala. fable 3 po tej niby nie dokonczonej aktualizacji dasha dziala normalnie a w konsoli widzi NFSa
     
  15. FYLYP3G

    FYLYP3G Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opary Rzeszowa
    Posiada wiele wersji językowych, w lewym górnym rogu masz wybór (na poniższym screenie doskonale to widać - może w poprzednich wydaniach było inaczej, nie mam pojęcia). Ponadto nigdy nie miałem problemów z programem i zawsze patchował wszystko jak należy.

    [​IMG]
     
  16. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK

    nie no prawie się zgadza z tym że najnowsza beta nie ma zmiany języka najwyraźniej
     
  17. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dziala ten program w ogole? jest to beta wiec chyba nie wszystko jest dograne, nagrywam hp wave przerobilem do 3 , napisze po tym jak w ogole wypale


    95% i error, szkoda plyt
     
  18. bamas

    bamas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi waves patcher wgral waeva (3) na plyte, plyta w imgburn nagrala sie bez porblemu. konsola wykrywa gry (widzi i ac:b i nowego nfs) ale przy probie uruchomienia gier wola o aktualizacje a w trakcie aktualizacji sie wysypuje.
     
  19. Djcichy

    Djcichy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    ja mam tak że widzi mi klocek grę jak włączę żeby się uruchomiła to wychodzi napis że ta płyta nie może być odtworzona skontaktuj się z xbox.com/suport niewiem czemu konsola jest zaktualizowana
     
  20. Graczyk

    Graczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie, mam bardzo dziwny problem. Według sprzedawcy konsoli mam ixtreme 1.6. Do tej pory patchowałem wszystkie gry na wave 3 i działały bez problemu. Niestety teraz po patchowaniu nie działa black ops, enslaved i medal of honor. U kolegi z innym xboxem te gry działają. Niestety on nie wie jakie ma firmware, ja nie jestem na 100% pewien czy mam 1.6. Mam Dashboard 2.0.9199 PL. Co proponujecie zrobić?
     
  21. Panicz

    Panicz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6


    Ten sam problem co 3 wyzej, tyle ze nie z wave patcherem.
    Wie ktos co jest grane ? Bo widze ze nowe AP25 tworzy sporo problemow z odpalaniem aktualnie gier czy na starszych ixtrimach czy nowszych.
     
Wczytywanie...

Poleć forum