1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360 Waves Patcher

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kisiel-PL, Listopad 7, 2009.

  1. Kisiel-PL

    Kisiel-PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy ktoś słyszał czy nie. Udostępniam wam program do przerabiania gier na każdy wave. Osobiście go nie próbowałem bo nie mam płytki, ale może ktoś wypróbuje i zda relację.

    [​IMG]



    Instrukcja:
    1. Wybieramy plik iso. - klikając w Browse
    2. Klikając na przyciski poniżej wybieramy na jakiego Wave chcemy przerobić i ściągamy na samym dole odpowiedni wave
    3. na koniec dajemy "Patch my iso..."



    Klikając w zakładkę wizard możemy upewnić się czy pat****emy do dobrego wave'a:
    Step1: wybieramy wersję swojego firmware
    Step2: wybieramy wave jaki posiada gra oryginalnie
    Step3: dajemy Confirm


    Język zmieniamy klikając na angielska flagę.


    Sam jeszcze tego nie używałem więc jak coś pominąłem to proszę pisać ;]

    Kod:
    http://hotfile.com/dl/16829911/fd3c4e2/360WavesPatcher.rar.html
    Kod:
    http://www.megaupload.com/?d=NDN8QZYR
    Kod:
    http://rapidshare.com/files/303329519/360WavesPatcher.rar.html
    Nie mój up
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RY23

    RY23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie się błędy pokazują jakieś jak chcę pobrać pliki do wave 3 ...
     
  4. pietrzu

    pietrzu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    A u mnie wszystko ok tym programikiem przerobilem sobie Call.of.Duty.Modern.Warfare.2. :)
     
  5. pablozmudka

    pablozmudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze ktos napisac krok po kroku jak sie przerabia nim?
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Mam ie1.6 chce przerobić MW2, pójdzie?
     
  7. pablozmudka

    pablozmudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra poradzilem sobie ale po patchowaniu trzeba go puscic przez abg? czy juz nie trzeba?
     
  8. materna13

    materna13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja tym opisem przerobiłem . 100 % działa.
     
  9. Kisiel-PL

    Kisiel-PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodałem instrukcję ;)

    @down: nie mam pojęcia ... Jeszcze nie patchowałem tym. Nie mam co spr i płytki też nie mam. Mam nadzieję że ktoś to spr ;)
     
  10. pablozmudka

    pablozmudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki ale trzeba potem puscic gre przez abg czy juz nie trzeba?
     
  11. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jakby mógł mi ktoś odpowiedzieć - można parchować Wave4 na wave3, tak żeby poszło na ie 1.6?
     
  12. Maryd

    Maryd Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    u mnie ladnie przerabia wszystko , mimo iz pozniej abgx pokazuje bledy to wszystko ladnie chodzi , sprawdzilem na dodatkach do GTA IV
     
  13. Kisiel-PL

    Kisiel-PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Raczej tak. Wybierasz tylko odpowiedni wave (w tym wypadku wave 3). Lecz nie jestem w 100% pewny.
     
  14. pablozmudka

    pablozmudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak da sie
     
  15. pablozmudka

    pablozmudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oo wlasnie teraz mam zamiar to zrobic czyli co przerobiles najepierw i potem porpostu pusciles przez abg ( ze starymi ustawieniami tak jak w przypadku wave 3) i potem tylko nagrales?
     
  16. uaephean

    uaephean Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śląsk
    Hmmm ma ktos pomysl , jak pobrac te pliki do wave3 ?.
    Tez mi sie pokazuje blad , ze pliki zniszczone (corrupted files).
    Czy to moze byc wine firewalla ? - Choc ani mi nie wyskoczyl komunikat o dostepie tego programu do internetu...
    Edit : A , gra , ktora probuje spatchowac to Dragon Age ...
     
  17. Kisiel-PL

    Kisiel-PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak na złość nie mam żadnego obrazu płyty.
    Mi automatycznie się updatowało do wersji 1.2 . Może musicie update dać żeby ściągnęło wam wave.

    Przy okazji dałem do pierwszego posta informację jak spr jakiego wave potrzebujemy
     
  18. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    A jak z ochronką przed banem?
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  20. pietrzu

    pietrzu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Można patchować Wave4 na wave3.
     
  21. Kisiel-PL

    Kisiel-PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry nie zauważyłem... ;/

    Proszę o kłódkę ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum