1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360 waves patcher

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Buolec, Sierpień 12, 2010.

  1. Buolec

    Buolec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Witam, mam pytanie odnośnie tego programu. Mam grę wave2 i chcę ją przerobić na wave4, ale nie wiem czy to przerabia tylko plik .iso czy też plik DVD, który jest potrzebny do nagrywania. Proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    A wytłumaczysz mi dlaczego chcesz przerobić Wave 2, na Wave 4? Bo nie rozumiem tego. Odnośnie tematu. Plik Dvd zostaje bez zmian.

    Down: Jak by autor tematu tego nie wiedział. Wyraźnie napisał, że plik Dvd potrzebuje do nagrania gry, a Iso do przerobienia. Przeczytaj dokładnie pytanie, zanim napiszesz coś nie na temat.
     
  4. RiiiKko0

    RiiiKko0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli chcesz zmienić wave gry, musisz otworzyć plik .iso, a przy nagrywaniu wybrać plik .dvd, on sam odnajdzie plik .iso i nagra Ci grę. Pamiętaj o tym, bo to podstawa do nie zniszczenia sobie płyty 8GB :D
     
  5. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Wybacz za moje pytanie, ale czemu chcesz przerabiać z wave 2 na 4 ? To tylko utrudnianie sobie życia....
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Pliku .dvd sie nie przerabia, on w kazdym wave pozostaje taki sam.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz najpierw powiedziec jaki wave gra ma oryginalnie. jesli oryginalnie ma wve 2 to nic nie robisz. wave pat****e sie tylko z wyzszego na nizszy.
     
  8. Buolec

    Buolec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Dzięki za odpowiedź, temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum