1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360 Waves Patcher

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez >PaweŁ, Wrzesień 18, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Witam, jest parę tematów z t podobnym problemem jak mój, jednak nigdzie nie ma dokładnej odpowiedzi i są już zamknięte. Mam problem z programem w/w. Za nic nie chce się włączyć próbowałem już z dwoma wersjami - zaintsalowaną i do zainstalowania. Gdy klikam już na ikonkę programu pojawia się na chwile okienko w pasku zadań po czym po chwili znika. Co może być przyczyną. Zauważyłem, że nie ja jeden mam ten problem. Jeśli ktoś już się z tym uporał to proszę o pomoc.

    Ps. Nie wiedziałem, w jakim dziale to dodać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli masz antyvirusa obojętnie jakiego - to go wyłącz gdy właczasz patchera :)
     
  4. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Nic to nie pomogło. Jakieś inne sugestie ?
     
  5. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Warto dodać, że kiedyś działał mi ten program oraz, że mam zainstalowany najnowszy net framework 4.0 oraz service pack 3.. Proszę o pomoc, ponieważ niedługo wychodzi fifa 11 :p
     
  6. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    @up
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum