1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360 wavespatcher

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez matryks, Kwiecień 18, 2010.

  1. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siema jak pat****e tym programem to mi zadne gry nie chodza , pisze "odtworz dvd "probowalem na dwoch i nic.Patchowalem z wave 6 na 3 jak i 2.
    Czym mozna jeszcze zpatchowac gry?


    Moze dlatego ze w tym programie jest tylko do wave 4 , tak samo tam mi znajduje ze dante to wave 4 a abgx ze dante to wave 6.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. chopinek

    chopinek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem: Jak spatchowac z wave 6 na wave 3?
     
  5. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Dlatego pokazuje Tobie w Dante's 4wav ponieważ 360 wavespatcher tylko ma 1wva,2wav,3wav,4wav
     
  6. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Obraz każde gry przerobisz programem 360WavesPatcher bez żadnego problemu
    -wybierasz ISO danej gry
    -wybierasz na jaki wave ma ten obraz przerobić
    -klikasz patch my ISO
    -czekasz chwilke i gotowe
     
  7. Emoboy

    Emoboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    cWa
    Wita,chcialbym sie podpiac.
    Mam problem,a mianowicie,mam ixtreme 1.5 z najnowsza aktualizacja,jest to dosc stary ix,wiec trzeba paczowac na niego gry ktore teraz maja wave 4,moje pytanie brzmi,czy jesli przerobie gre z wave 4(np mafia 2) 3rd wave...,to bedzie chodzic?
    dodam iz paczowalem juz nowsze gry np.skate 3 i epizode from liberty city.
    dzieki z gory za pomoc;d
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    jak przerobisz mafie na vave 2 to zadziała na 100% niewiem jakie xterme odpala 1.5 najlepiej mieć LT;))
     
  9. Emoboy

    Emoboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    cWa
    ale czy jesli przerobie wave 4 3rd wave patcherem,powstanie wave 2?
     
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    masz po prostu załadowac obraz mafii do programu i nacisnąć na vave 2 i te okienko na dole pther iso czy jakoś tak
    dawno już nie patchowałem bo mam LT
     
  11. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
    Tak jak koledzy mówią. Ja jak patchowałem mafie to miałem błąd to polecam jeszcze na obrazie mafii dać prawym\właściwości\ i odznaczyć "tylko do odczytu"
     
  12. Raiden

    Raiden Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ciechanów
    witam, dluzszy czas nie wykonywalem czynnosci paczowania, umknelo mi od maja nawet, ze mam ixtreme 1,4;d ale to sobie przypomnialem // do rzeczy, jest taka opcja w 360 wavepatcherze jak wizard i tam polecono mi wave 2 ==' i oczywiscie w ruch teraz activate.iso; tak wiec na przyszlosc chce sie spytac, tylko wave 3 wchodzi w rachube tak?
    pozdrawiam
     
  13. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Jak masz Ixtreme 1.4 to musisz gry przerabiać do 2wav,więc activate.iso jest Tobie nie potrzebne ...
     
  14. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Spokojnie możesz przerabiać.
     
  15. Raiden

    Raiden Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ciechanów
    pardon, zaszla pomylka, kolega mi uzmyslowil, ze mam 1.6, gdyz zakupilem po jego 1.5:p, a wiec tu nada sie wave 3; dzieki za odpowiedzi
     
  16. blady321kris

    blady321kris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krasnystaw
    Witam. Będe pisał nie do tematu ale nie wiem gdzie to napisać. Potrzebuje stealth patcha do Prince Of Persia TFS Region: PAL w bazie abgx nie ma patcha
     
  17. rabiti

    rabiti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na ixtreme 1,51 najlepsze sa wave 3 ja sam mam taki ixtreme i wszystko mi trybi!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum