1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360wave patcher co robie nie tak?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ObitoHero, Styczeń 27, 2010.

  1. ObitoHero

    ObitoHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam grę assasian credd 2 który ma wave 3 programem 360wave patcher. zmieniłem na wave 2 i nagrałem na płytę verbatim z prędkością 2.4 , i gra mi nie chodzi próbowałem nagrać dwa razy ale nic to nie dało mam ixtreme 1.5 czy oprócz zmienienia wave muszę zrobić coś jeszcze czy tylko powinno wystarczyć to co zrobiłem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Daj log z abgx z już nagranej płyty
     
  4. SaintaSPL

    SaintaSPL Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sandomierz
  5. BlanowakUS

    BlanowakUS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podepnę się do pytaniea, sciągnełem Snipera, najpierw przerobiłem go na wave3 360wavepacher potem agbx sprawdziłem. Uruchamiam na xtreme 1,61 i dalej musze odpalac z activate iso?

    coś sie poradzi na to?
     
  6. Yogii26

    Yogii26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pruszków
    Wciśnijcie tam na dole "Download file for Wave 3". Jak się ściągną to potem nagrywajcie. Lub po prostu macie niedziałającą wersję gry (miałem tak z grą Naughty Bear).
     
  7. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Abgx używa się przed przepuszczeniem gry przez 360 wave patchera .
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po co patczujesz na wave 3 jak masz ix 1.61??
     
Wczytywanie...

Poleć forum