1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

360wawepacher PROBLEM!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kd2001, Listopad 7, 2010.

  1. kd2001

    kd2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam, że zakładam temat ale ni znalazłem innego wyjścia. Oto problem:
    Maa problem szkoda mi Verbatima, czy jak zmieniłem już plik ISO na wawe 3 to w pliku dvd też plik ISO się zmieni?? A i czy DVD wogóle ma w sobie plik ISO. Proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    plik dvd to plik tekstowy
    tam sie nic nie zmienia
     
  4. kd2001

    kd2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro

    Skoro tak to jaki ma wpływ plik iso skoro się go nie nagrywa??
     
  5. rzezol

    rzezol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Otwórz sobie plik .dvd zwykłym notatnikiem i zobacz czy nazwa obrazu zgadza się z tą po spatchowaniu obrazu do Wave3, a na 99% jest taka sama bo po zmianie Wave zapewne nazwa obrazu Ci się nie zmienia.
     
  6. kd2001

    kd2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nazwa

    LayerBreak=1913760
    s3x360.iso taka nazwa jest w notatniku teraz tylko czy jak nagram będize odbierało w wawe 3 ??
     
  7. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli masz go w tym samym katalogu co obraz iso i obraz nazywa się s3x360.iso to po nagraniu będzie śmigał. Plik dvd jest po to żeby nagrywarka wiedziała kiedy zmienić warstwę płyty bez niego gry nie nagrasz. Dlatego podczas nagrywania wybiera się plik dvd a obraz iso pobierany jest automatycznie ale musi być w tym samym katalogu.
     
  8. kd2001

    kd2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja chyba nie zaryzykuje. Nie mam 100% pewności

    Ja chyba nie zaryzykuje. Nie mam 100% pewności
     
Wczytywanie...

Poleć forum