1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3D w Call of Duty Black Ops

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Knoper93, Grudzień 25, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Grzebałem ostatnio w ustawieniach BO, i odkryłem jakąś opcję 3D, po jej włączeniu ekran dzieli się na pół. Co trzeba mieć żeby zagrać sobie w 3 wymiarach. Posiadam telewizor LG 48' Full HD, xbox jest podłączony kablem HDMI

    Wesołych Świąt życzę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Telewizor 3D i specjalne okularki :D
     
  4. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak też właśnie myślałem ;)
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  6. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Na xie jest 3d.to tylko od telewizora zalezy.na poczatek sprawdz a pozniej sie wypowiadaj

    Sent from my HTC Magic using Tapatalk
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Na x360 też jest 3D w COD BO ale daleko mu do tego z pleja :)
     
  8. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Bo MS nie wspiera 3d.

    Update Softwaru i mamy 3d takie jak na PS3...
     
  9. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    wiadomo kiedy ten update ?
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Za górami za lasami :]
    Znaczy jeszcze nic na ten temat nie wiadomo
     
  11. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    xbox ma starsza wersje HDMI niz PS3 dlatego jeszcze nie ma 3D na xboxie...
     
  12. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale PS3 ma chyba HDMI 1.3 a nasz xbox ma 1.2. Dlatego nie ma 3D na xboxie bo trzeba jak by "hackować" stary interfejs.
     
  13. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Trzeba po prostu uaktualnić firmware HDMI do najnowszego i gotowe. Microsoft mógł to zrobić przy ostatnim updatcie dashboardu, ale jak widać, nie widzą w tym celu, ja również. Na 3D w grach za wcześnie, mało kto ma w domu telewizor 3D i to nie tylko w Polsce.
     
  14. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    PS3 ma HDMI 1.4
    360 ma HDMI 1.3


    MS po prostu nie widzi przyszłości 3d w tej generacji - ja też nie.
    Dużo osób pozytywnie myśli o graniu w 3d do pierwszego zetknięcia. Najbardziej uciążliwe są okulary. Dość ciężkie.


    MS w sprawach 3d jeśli dobrze pamiętam rozmawiał z Sharpem lub Toshibą (w każdym bądź razie firmą, która używa matryc LG). Wtedy jasno zostało powiedziane "360 jest gotowy na 3d".
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum