1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3D w xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piotruczelli14, Kwiecień 13, 2011.

  1. piotruczelli14

    piotruczelli14 Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Zastanawiam się czy gdybym miał telewizor 3d i okulary 3d i podłączył xboxa Slim mógł bym grać w technologi 3D prosze o odpowiedzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie.
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    OMg przeciez dostales juz odpowiedz, a Twoj temat wyladowal w koszu. Ile jeszcze razy to samo napiszesz?!
     
  5. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no chyba że byś kupił np. taki Samsung PS50C7000 tv z możliwością przetwarzania obrazu na 3D. Oczywiście nie umożliwi tobie to odczytywanie płyt blu-ray z technologia 3d Xie ;-)
     
  6. mathss

    mathss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gotham City
    na x360 funkcję 3D ma na razie tylko Crysis 2 i Call of Duty : Black Ops
     
  7. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Nawet jakby mial plazme w 3d 100" bez oklularow co robi loda to i pierze dywan to i TAK NIE ODPALI 3D na xboxie. Hdmi jest za stare....
     
  8. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, moglbys black ops ma taka opcje
     
  9. wuodek

    wuodek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie bądź wulgarny i chamski, to po pierwsze a po drugie jak o czymś nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj.
     
  10. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    i vice versa
     
Wczytywanie...

Poleć forum