1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3ROD bład 0103

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez muniek131, Styczeń 30, 2010.

  1. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Witam!
    Dostałem od kolegi X'a pograłem może z 2 dni i wyskoczył błąd 0103. Zrobiłem Ultimate X-Clamp tak jak na stronie xboxexperts. Ale błąd jest dalej, dodam, że po naprawie ( po 1h) odbiło mu i odpalił. Po około 20 min zawiesił się i już 3rod aż do teraz. Konsola to Falcon. Proszę o odpwiedź co w takiej sprawie zrobic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    oddać do serwisu
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    najlepiej oddaj do serwisu...
     
  5. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    A coś nie związane z serwisem? Bo nie mam 150zł na wydanie od ręki ;p
     
  6. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Potrzebuje pomocy ;)
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    0103 zimne luty na GPU.
    Jak kasy nie maż to zawsze możesz sam to zrobić wymień pastę pod GPU i CPU.
    Ale nie polecam chałupniczych napraw.
    Ja też mam to samo wymieniłem pastę i zawiesza się konsola mi się wydaje że to wina pasty.
     
  8. wito508

    wito508 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem

    Witma moj problem polega na tym ze moja konsola podczas gry zawiesila sie gdy ja zrestartowalem to pojawily sie 3 czerwone diody gdy po godzinie ja odpalilem zawiesila sie podczas wlaczania lecz nie wyswietlily sie 3 czerwone diody czy ktos mi pomoze czym to jest spowodowane i jak moge temu zaradzic jak narazie czekam az konsola w pelni odpocznie
     
  9. wito508

    wito508 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam konsole ktora pokazuje 3 czerwone diody numer bledu to 0110 czy mogli byscie napisac mi co to za blant ile mozesz kosztowac naprawa i gdzie znajde dobra osobe w Warszawie??
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Odświeżamy co 24h!
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    0110 to uszkodzenie RAmu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum