1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3rod-czy to koniec?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez KamileQ, Styczeń 1, 2009.

  1. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    witam
    przedwczoraj przerobiłem półrocznego xboxa 360 arcade z liteona ixtreme 1.5
    Wszyystko chodziłlo brat pograł chwile wyłączył a potem ja włączyłem i rod. CO teraz? Przed chwilą odpiołęm kable i załączył normalnie. Pomocy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    a jaki kod bledu był?
     
  4. auron123

    auron123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Koniec to jest wtedy kiedy ci padnie kod błędu e71 a rroda da sie przeżyć ^^
     
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możliwości błędu jest wiele ^^ Kable niedopięte, radiator klekocze :p Duużo tego :) A jak się przegrzeje to koniec!
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Chyba kable kodu nie sprawdzałem od godziny śmiga.
     
  7. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    rody to nie koniec swiata..... nie ma sie czym przejmowac..bedzie dobrze, glowa do gory:)
     
  8. dosiateh

    dosiateh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja ze swoim 3RROD walcze juz drugi tydzien i mam nadzieje ze dzisiaj juz ostatni raz ją rozebrałem,jutro z rana musze tylko kupić jakieś lepsze chłodzenie niż te badziewne wiatraczki z orginału i mam nadzieje bedzie gut;)
    na Roda zawsze jest Rada:)
     
  9. kozik20l

    kozik20l Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja sobie z błędem 0020 poradziłem puki co, wymieniłem pastę zagiołem te blaszki X żeby lepiej dociskały i puki co drugi dzień już śmiga, a miałem oddawać do naprawy i bym zapłacił 200zł ufff
     
  10. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    a jezeli wysle do kogos z allegro kto oferuje naprawe i wymiane chlodzenia to bedzie ok?
     
  11. Kolon66

    Kolon66 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co wiem jezeli komus wyskoczy rrod to trzeba leciec go reklamowac
     
  12. Tharwynn

    Tharwynn Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Piekary Slaskie
    czytanie ze zrozumieniem. Napisal przeciez ze przerabial ? :O
     
Wczytywanie...

Poleć forum