1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3rod po aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grzans, Listopad 15, 2009.

  1. grzans

    grzans Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, wczoraj zaktualizowałem konsole. Po wyłączeniu konsoli i próbie włączenia wyskoczył 3rod. Po kilku następnych próbach i odpięciu kabli oraz podpięciu ich konsola odżyła. Raczej nie chodzi o przegrzanie, ponieważ konsola nie chodziła nawet 5 minut. Ktoś ma jakieś pomysły co to mogło być?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nortix

    nortix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzesz
    to nie ma nic wspolnego z aktualizacja, tak sie po prostu dzieje, czasami z xboxami, bez znanej przyczyny wyskakuje rrod, tak tez bylo i w przypadku mojej konsoli....

    aha i przygotuj sie ze jest wysoce prawdopodobne ze w niedlugim czasie znowu sie to powtórzy, ale pierscionek zostanie juz na stale...;) wtedy pozostanie juz tylko serwis niestety...

    p.
     
  4. Mordux

    Mordux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Andrychów
    W konsoli znajomego wystapił ten sam bład :/ Niestety nie wiem co moglo byc tego przyczyna... Moze po prostu jakis blad... ??
     
  5. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Najprawdopodobnij tak ;p zadna maszyna nie dzala bez problemowo swiat by byl za idealny ., zauwazyliscie tylko ze zaden elite nie mial rod'a?
     
  6. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    muszę obalić tą teorię :)
    znajomy swojego elita pochował dwa tygodnie temu, konsola miała ponad rok, po 7 miesiącach od zakupu wylądowała w prywatnym serwisie (rood), teraz padła na amen.
     
  7. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    pewnie przegrzał się przy ściąganiu aktualizacji
    wysyłajcie na gwarancję, no o ile ją macie
     
  8. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    jeżeli nie macie gwarancji to zróbcie sami to przewarznie proste usterki. Zalezy też od kodu błędu.
     
  9. trojak-2

    trojak-2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam elit i mam 3rod ;( zostałem zbanowany i teraz nie wiem czy mogę konsole wysłać na gwarancje... mam konsole z napędem benq więc mogę flasza cofnąć:d
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    hehe dobre ! zostałeś zbanowany , złapałeś RRoD i jeszcze myślisz że Ci to naprawią w ramach gwarancji ? Chyba żartowałeś zadając to pytanie ... Cofnięcie przeróbki tu nic nie pomoże .
     
  11. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Ruszyłeś konsolą? Ewentualnie jakimś kablem? Te skurczybyki w środku x klocka są delikatniejsze niż paznokcie kobiety. Jeżeli nie przycina się konsola i nie powtarza się co jakiś czas nie martw się.
     
  12. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przyczyną mogła być nie dociśnięta końcówka zasilacza. Być może po aktualizacji wyłączyłeś konsolę i w tym momencie potrząsłeś klockiem i odszedł kabel zasilający. Powiem, że gdy kupiłem xboxa rrod wyskoczył mi chyba z 4 razy, od tamtego czasu (a minęło już pół roku) nic się z konsolą nie działo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum