1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3ROD poraz pierwszy ;o pomóżcie proszę :|

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez tom327, Sierpień 4, 2009.

  1. tom327

    tom327 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, grałem sobie w crackdowna jakieś 30 minut zabili mnie :)confused:) i poszedłem do komputera (obok stoi) a grę zostawiłem włączoną. I tak ze 20 minut przy kompie posiedziałem a tu reset kompa i xbox(chyba też reset) i wywalił czarny ekran i 3 diody ;/ (nie zielone :DD) Takie jakby mignięcie prądu ale w drugim pokoju tv się nie wyłączyło :( Teraz włączyłem xboxa, na dashu tylko i tez już z 10-15 minut jest włączona. Sprawdzam czy sie powtórzy, czy mam włączyć lepiej tą samą grę może ? Pomóżcie mi :/ konsola ma 7 miesięcy i kilka dni. Nigdy wcześniej mnie to nie spotkało.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tharwynn

    Tharwynn Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Piekary Slaskie
    praktycznie zawsze cos takiego jest jest to podobne do tego jak w czasie gry wyciagasz powoli kabel z zasilacza tak zwany fake rrod. nic ci sie nie stanie nie martw sie;d
     
  4. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    LOL To nie ROD, po prostu prądu na chwile nie było, tak samo jest jak kabel nie jest wsadzony dobrze do konsoli. Graj i powinno być wszystko ok, dociśnij kabel dobrze na wszelki wypadek
     
  5. arkadiusz_89

    arkadiusz_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2008
    Posty:
    489
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Nic dodać nic ująć. Popieram kolegę wyżej bo dobrze prawi. To był po prostu chwilowy spadek napięcia także bez paniki.
     
  6. tom327

    tom327 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prąd był bo jak mówiłem w drugim pokoju TV się nie wyłączył, no chyba że przypadkowo :p Ale jak zobaczyłem diody to podbiegłem szybko i sprawdziłem jakie powietrze leci z tyłu konsoli no i było ok, tak jakbym grał za każdym razem. Wcześniej miałem też czerwone diody ale wtedy wiedziałem o co chodziło bo kabel od obrazu był ledwo co włożony. A teraz tak nagle nie wiadomo dlaczego. Minęło ponad pół godziny i diody nie wyskakują czyli chyba wszystko ok. :)
    Jakby się coś działo to napisze potem w tym temacie.

    Jak narazie dzięki za odpowiedź :D
     
  7. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No ale jeśli komp też załapał reseta to musiało być coś z prądem, jakiś chwilowy zanik lub skok napięcia :p
     
  8. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Takie rzeczy to normalka. Ja to nazywam chwilowym brakiem zasilania
     
  9. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mysle ze raczej skok napiecia.

    RoD to ogolny blad systemowy Czyt. moją Sygnaturke.
     
Wczytywanie...

Poleć forum