1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3rod-pytania

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bulin90, Styczeń 9, 2009.

  1. bulin90

    bulin90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    dałem dzisiaj konsole do przerobienia i przerobili mi ją na miejscu wracam do domu włączam i wykakuje mi 3ROD.
    poczytałem troche na forum że podczas wstrząsów procesor może obluzować się od płyty głównej.Wiec potrząsłem delikatnie konsole pare razy,włączyłem i wszytko działa jak należy.
    teraz pytania:jak długo bedzie działać konsola??Czy za kilka dni nie pojawi się znowy 3ROD?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    czy to na pewno był 3ROD? może ci 4diody migały, czyli np. było za małe napięcie w zasilaczu od X'a... jak zabrałem XO na wakacje to ciągle miałem 4ROD. A jeśli chodzi o sposób z potrząsaniem to on działa ale tylko na jedno uruchomienie konsoli.....
     
  4. bulin90

    bulin90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    wydaje mi się że świeciły się że to było 3ROD.Ale jak dzisiaj włączyłem konsole to wszytko chodzi.Zadzwoniłem też do gościa który przerabiał mi konsole i powiedzieł że wtyczka od zasilacza mogła być nie do końca wciśnięta.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ciesz się każda chwilą z xboxem 360 nie wiadomo kiedy ona się zakończy;)
     
  6. berciol1990

    berciol1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    u mnie kolesiowi przy przyrabianiu to wyskoczyło, źle docisnoł obudowe bodajże rozkręcił jeszcze raz i było wszysko ok :]
     

Poleć forum