1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

3x dash pytanie

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Exe222, Grudzień 6, 2010.

  1. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.zainstalowałem kinect adventures i animals ale mam assasina od szopasqad i nie mogę zaaktualizować
    i pytania:
    1.mogę wgrać normalny dash zamiast assasina np ten 20124160_BETA.rar??
    2.Jeśli nie to można jakoś zrobić żeby z assasina szopasqada się aktualizowało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
  4. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Solucja dla tych co chcą odpalić grę z wave 2 bądź 3 z AP 2.5:

    - Potrzeba dash version 2.0.9199.0
    - Potrzeba napęd Liteon lub BenQ

    1. Zainstaluj Kinect Adventures Update

    2. Zainstaluj Kinect Animals Update

    3. Zainstaluj update z poniższego linku:

    LINK:
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    lub
    20124160_BETA.rar

    4. Graj w grę spatchowaną do wave który obsługuje Twój flash

    Jest to aktualizacja 2.0.12416.0 BETA którą się zainstalować z pendrive'a w przeciwieństwie do SystemUpdate z AC B która z pendrive'a nie idzie

    ten sposób tak? :D
     
  5. xaxon

    xaxon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Dokładnie TAK:).
    Tylko spatch.uj jeszcze obraz gry do wave 2 lub 3 programem. I graj :D
     
  6. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jutro sprawdze i powiem czy sposób działa na 100%

    ale teraz wszystko pięknie się zrobiło

    mówie wam obydwóm dziękuje i klikam dziękuje :D
     
  7. mariszo

    mariszo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,mi tez sie wgrac update z pena bo z NFS nei dalo sie, ale NFS-HP nadal nie dziala ,chodz przerobilem na wawe 3,da sie cos z tym zrobic,moze zle przerobilem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum