1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

4 diody kontroler

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ediwata, Kwiecień 27, 2013.

  1. ediwata

    ediwata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Więc, w czasie gry jak i w menu xboxa na padzie co jakieś 15 sek świecą/kręcą 4 diody. Pojawiło się to gdy bateria zeszła z 3 do 2 kresek, i teraz pytanie co to jest. Próbowałem synchronizować konsole z padem ale nic nie dało. Pad działa bez problemu tylko przeszkadzają mi te diody.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Rozładowywują się baterie. :) Tak kontroler daje znać, że baterie padają :)
     
  4. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Też miałem taki objaw kiedyś myślałem że związane jest to z obniżającym się poziomem mocy baterii/akumulatorków lecz to odpada. Jakieś pomysły???
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Miałeś czy masz? Bo właśnie podpinasz się do tematu drugiego użytkownika.

    Równie dobrze pad może być zbyt daleko od modułu RF. Można zrobić ponowną synchronizacje.

    Do autora tematu: to znak że baterie są naładowane mniej niż 50%. W skrócie rozładowują się.
     
  6. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jeśli mruga tak 1i4/2i3 tak z 2/3 razy i po zmianie baterii nic nie daje, to chyba jakieś problemy z elektroniką, póki działa nie przejmuj się :D
     
  7. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Mam 2 pady: 1 czarny elite, 2 biały. Na starej konsoli falcon takie objawy miałem na bialym padzie. Teraz na nowej konsoli elite nie zauważyłem tego. Baterie pełne były a i czasem tak pomrugiwał dziwny objaw...
     
  8. ediwata

    ediwata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Tak jak myślałem :) Swoją drogą to sprytne urządzenie jednak jest, hehe.

    A to tak będzie świecić do rozładowania baterii ?
     
  9. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Tak, spróbuj zmienić baterie i obserwuj czy będzie dalej migało :) A tym wskaźnikiem baterii w dashboardze nie radzę się zbytnio kierować, bo on pokazuje tak pi razy drzwi d:
     
  10. ediwata

    ediwata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Póki co niech sie rozładują, potem je wymienie. Niech sie świeci :)
     
  11. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rozładuwują sie baterie i jest słaby zasięg z modułem RF w konsoli przez to, ja mam tak że jak siąde bliżej konsoli to wraca do normy (pora kupić 2 zestaw akumulatorków) :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum