1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

50 HZ telewizor a Xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Robinek, Styczeń 2, 2011.

  1. Robinek

    Robinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam zamiar kupić telewizor z podanej aukcji:

    Telewizor 42" LCD LG 42LD420 NAJTANIEJ (1394053273) - Aukcje internetowe Allegro

    Jednak w serwisie Ceneo podane jest, że TV ma 50Hz odświeżania, na aukcji - 50/60hz, a w serwisie skapiec.pl - 60HZ. Czy jeśli okaże się że ma 50 to czy wynikną z tego jakieś problemy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Gdzie na aukcji pisze ile on ma Hz ekranu
    Tylko nie pisz ze to:
    Telewizor jest w standardzie PAL/SECAM wiec ma 50/60hz
     
  4. Robinek

    Robinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie będzie żadnego problemu z grami?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Niektore gry nie dzialaja przy 50Hz ale telewizor jest dwu-systemowy wiec nie powinno byc problemu, konsola jak i tv jest w standardzie PAL
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak masz kasę i ci sie podoba to kupuj ,będzie wszystko działać :p
    i od razu podłacz xboxa poprzez HDMI...
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Ale dużo wtedy straci na jakości i głównie o to chodzi. Kabel to nie taki duży koszt, ja mam tego samego LG w pokoju i dostałem HDMI w zestawie :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum